Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Saric aka Asik.Strasno kakvo kamenje baca sa slobodnih.U poslednjih 30s 0/4.

Nicevic pogodio sut za pobedu.
Korisnikov avatar
By familija
Nookie napisao:Nicevic doneo pobedu Cibosima. E to se zove pojacanje :dance: :dance: Saric decko baca takve cigle,neverovatno...
Jesi li video kako ukradose Cedeviti 1,4 sekundi na kraju? Lopta ulazi toliko je ostalo do kraja i niko ne zaustavlja sat niti neko iz Cedevite to trazi?!Nedaj boze da se kpd nas to desi?!? :doh:
Korisnikov avatar
By Nookie
familija napisao:
Nookie napisao:Nicevic doneo pobedu Cibosima. E to se zove pojacanje :dance: :dance: Saric decko baca takve cigle,neverovatno...
Jesi li video kako ukradose Cedeviti 1,4 sekundi na kraju? Lopta ulazi toliko je ostalo do kraja i niko ne zaustavlja sat niti neko iz Cedevite to trazi?!Nedaj boze da se kpd nas to desi?!? :doh:
Izvalio sam da tece vreme,i onda se na 0.6 cula pistaljka(pomislio da ce da vrate vreme.kad ono prc...
Korisnikov avatar
By familija
Nookie napisao:
familija napisao:
Izvalio sam da tece vreme,i onda se na 0.6 cula pistaljka(pomislio da ce da vrate vreme.kad ono prc...
Pa da to se videlo na tom kosu, onda ponovljen snimak iza tog kosa, i na drugom kosu se vidi da lopta ulazi na 1,4 u kos!!!
Korisnikov avatar
By familija
"CIBONA POBJEDNIK KUPA
Košem u zadnjoj sekundi Sandro Nicević je donio Ciboni trofej Krešimira Ćosića
vl. materijala Kosarka.hr, korisnik HKS; objavljeno jučer u 23:37 print email

Sedmi puta u povijesti naslov pobjednika Kupa Krešimira Ćosića završio je u rukama Cibone. U domu Dražena Petrovića Vukovima je protiv Cedevite pobjedu 77:76 u zadnjoj sekundi produžetka donio Sandro Nicević.

Tek pristiglom Niceviću bili su to jedini poeni na susretu, a njima je i svom treneru Danijelu Lutzu donio prvi trofej u karijeri. Ogled je obilježio i incident koji se odvio odmah po završetku utakmice kada je Marko Tomas krenuo u fizički obračun sa jednim od gledatelja.

Za Cibonu su Andrija Žižić i DJ Strawberry ubacili po 21 koš, dok je Blassingame dodao 14 poena.

U momčadi Ace Petrovića koja je tijekom imala i 11 poena prednosti najučinkovitiji je bio Wright sa 19 koševa, a Kitchen i Bilan ubacili su po 16.
"

Sta gledatelja?!?! Baba brate... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahaha,ja citam i ne verujem da niko ne pise baba. :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Bakuta je najjaca....skroz je simpa...pravi navijac,celi zivot uz cibose...
Korisnikov avatar
By Zex88
Galatasaraj izbacio Efes u kupu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, Da li si uspeo negde da iskopaš box[…]