Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bojdo napisao:Jučerasnji rezultati sa kadetskog turnira u Zrenjaninu:

Sveti Djordje Zitiste - Partizan: 76 - 92
Proleter Zrenjanin - Sports World:69 - 82
Barcelona - Stella Azzurra 75 - 68
Real Madrid - Cibona 77 : 46

Danas već odigrano

Partizan - Cibona 82 - 57

Kod Partizana se u dvije utakmice najvise istakao Stefan Adzic .Protiv Svetog Djordja za 17 minuta, 22 poena, a danas protiv Cibone 19.
Mihailo Jovicic 10 poena, tri asistencije za Real.
Lazar Mutic iz Banja Luke, koga nastoje da vrbuju iz BIH , 7 poena za 14 min u pobjedi Reala.
Marjanovic u Barceloni 20 poena.
Lazar Nikolic za Stellu postigao 13 poena.
Inače je 10 -ak minuta igrao i Djordje Pažin(2001) , upisao se sa dva poena u porazu Stelle.
Zar on nije vec vrbovan?
By Bojdo
Pa izgleda da nije, još rade na tome , odnosno aktuelna je ta tema. Navodno je njihov čovjek iz saveza došao na turnir u Zrenjanin da vrbuje njega i razgovara sa Radoncicem!
By Bojdo
Inače iz Sports Worlda , profilise se novi sjajni potencijal Kovačevic M. Unistava Stellu Azzur , za 11 minuta 17 poena, sut za tri za sada 3/3, za dva poena 3/3. Juče takodje bio sjajan, obratiti ozbiljnu pažnju na njega!
Korisnikov avatar
By Jomer
@bojdo sve pohvale za pisanje, samo mala zamerka, ovi klinci 98+, dzabe sve te brojke kad oni mogu sutra da propadnu, po meni jedino merodavno je EP u18 i SP u19 , tu moze da se proceni od koga ce nesto biti, sve ostalo je gledanje u pasulj :D , primer Luke Bogdanovica, bio je najbolji kadet Evrope i kako je zavrsio :D

sto se tice Mutica mogu slobodno i ovog Radoncica da pokupe, necu se vracati na tu pricu probudicu neke duhove foruma, ali procice na kraju kao mi sa Suboticem u fudbalu
By Park
Jomer napisao:@bojdo sve pohvale za pisanje, samo mala zamerka, ovi klinci 98+, dzabe sve te brojke kad oni mogu sutra da propadnu, po meni jedino merodavno je EP u18 i SP u19 , tu moze da se proceni od koga ce nesto biti, sve ostalo je gledanje u pasulj :D , primer Luke Bogdanovica, bio je najbolji kadet Evrope i kako je zavrsio :D

sto se tice Mutica mogu slobodno i ovog Radoncica da pokupe, necu se vracati na tu pricu probudicu neke duhove foruma, ali procice na kraju kao mi sa Suboticem u fudbalu
Ako mislis na mene kao duha onda slobodno pisi imas moje dopustenje :D Salim se ako se mene pita neka svako odluci kako on zeli,ne moze niko ni Radoncica ni Mutica prisilit da igra za nekog.To je njihov izbor i ja cu postovati kakav god bude.
Korisnikov avatar
By Jomer
mislim :) , za ove igrace promenio sam misljenje, samo mi smeta sto vi iz Bosne u poslednje vreme stalno potencirate " u Srbiji ne bi igrao, kod nas bi razvalio " taj argument mi je tako ono..
By Bojdo
Sports World poslije Stelle , pobjedio i Barcelonu . :clap:

Zarić 23 , Kovacevic 18 , Birovljev 18 .

Iz Barcelone Marjanovic 25 poena!

Danas je Jovicic ubacio 17 poena za Real!
Korisnikov avatar
By Zex88
Vincent Vega napisao:Neki link za Nike hoops summit?
Bice prenos na SK3..
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]