milica napisao:Mene interesuju rakije (za pokloneNe pakujem rakiju, imam samo za sopstvenu upotrebu, i u rifuzu poklonim prijateljima, nemam orginalna pakovanja, podrum mi je registrovan samo za proizvodnju i prodaju vina.)
milica napisao:Mene interesuju rakije (za pokloneNe pakujem rakiju, imam samo za sopstvenu upotrebu, i u rifuzu poklonim prijateljima, nemam orginalna pakovanja, podrum mi je registrovan samo za proizvodnju i prodaju vina.)
Ball don't lie.
MookieBlaylock napisao:Odavno. Pogotovo u Merkatoru. Pretpostavljam da si tamo bio.Ма близу стана, пробао у Гомексу и маркету који је некада био култна кафана Пирош чизма.
horog napisao:Pa da, Lasla Gala je preblizu stadionu. Ja sam jednom stigao skoro do Cara Dušana zbog flaše vina za slavuMookieBlaylock napisao:Odavno. Pogotovo u Merkatoru. Pretpostavljam da si tamo bio.Ма близу стана, пробао у Гомексу и маркету који је некада био култна кафана Пирош чизма.

Ball don't lie.
MookieBlaylock napisao:Је ли то правило за све утакмице и кад игра Војводина или само за међународне?horog napisao:Pa da, Lasla Gala je preblizu stadionu. Ja sam jednom stigao skoro do Cara Dušana zbog flaše vina za slavuMookieBlaylock napisao:Odavno. Pogotovo u Merkatoru. Pretpostavljam da si tamo bio.Ма близу стана, пробао у Гомексу и маркету који је некада био култна кафана Пирош чизма.
Ball don't lie.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]