Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Aaa dobro gledao sam ceo klip al mislio sam da za repku pitate. Pa nznm meni je ok da igraju deca iz drugih zemalja pogotovo ako jos i idu u skolu ovde, sasvim normalno mi zvuci.

Neki ce reci ovaj klinac je sad dosao iz fr i ima treninge kakve vrv 80% nase dece nema.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Znaci smatras da je ok da Partizan, Zvezda, Mega itd, krenu da praktikuju spanski model mladjih kategorija sa uvozom Gabonaca, Nigerijaca i ostalih od 12-13 godina?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Znaci smatras da je ok da Partizan, Zvezda, Mega itd, krenu da praktikuju spanski model mladjih kategorija sa uvozom Gabonaca, Nigerijaca i ostalih od 12-13 godina?
Pa da meni je to ok, ti pravis igraca pogotovo ako je tako mali tipa 12-13 godina. Naravno da bi bilo glupo da dovedes 20 igraca iz inostranstva, ali tipa 2-3, pa i 4 je meni ok.
Korisnikov avatar
By Poska
И ја сам за. Ако су они талентованији, и спремни на рад, да. Али сматрам да то треба ограничити. Типа можеш да имаш 2 странца макс у јуниорској екипи или тим млађим категоријама, по генерацијама. Наравно, они никада не треба да заиграју за наш државни тим, нема везе и да су 20 год ту, нису рођени и то је то. Обезбедити им и школовање. Ово је по мени доста добро, јер би се раширила скаутинг мрежа.
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Poska napisao:И ја сам за. Ако су они талентованији, и спремни на рад, да. Али сматрам да то треба ограничити. Типа можеш да имаш 2 странца макс у јуниорској екипи или тим млађим категоријама, по генерацијама. Наравно, они никада не треба да заиграју за наш државни тим, нема везе и да су 20 год ту, нису рођени и то је то. Обезбедити им и школовање. Ово је по мени доста добро, јер би се раширила скаутинг мрежа.
Uvođenjem stranaca u mlađim kategorijama, nužno idemo ka tome da taj isti jednog dana zaigra za reprezentaciju, to je neminovnost.
Ja čak i nisam protiv toga, ali bojim se ekspanzije stranih klinaca u vidu brdo nekih polutalentovanih a atletski zvjeri.
Korisnikov avatar
By Jomer
ja sam protiv, po mom misljenju JJL, JKL jos koliko toliko drze nasu bazu igraca, bez tog resursa mislim da nam sledi potop, a dozvola strancima bi otvorio i problem dece rodjene u CG i RS oni bi igrali nasu ligu kao i do sada ali isto bi bili glineni golubovi za vrbovanje iz cg i bih
By Tiho
I ja sam protiv. Mislim da bi to bio veoma los potez za razvoj nase kosarke. Boje bi bilo da se koncentrisemo na kako da sacuvamo nase mlade nade od odlaska u inostranstvo nego da trosimo pare na skautovanje sirom sveta. Uostalom cim bi se malo razvili kod nas pokupili bi ih neki veliki klubovi pre nego sto bi potpisali prvi profesionalni ugovor i sve bi bilo uzalud. Mnoge zemlje sanjaju da imaju izvor talanata kao sto mi imamo. Stvarno nema razloga trazilti ista napolju. Osim naravno pravljenja para.
Korisnikov avatar
By Jomer
Majka Srpkinja, cale Grk

Nisam siguran ali mislim da igra za Grcku, posvadjao se sa njihovim savezom pa hoce da promeni kosarkasko drzavljanstvo, ali ponovaljma da nisam siguran
By Bojdo
Bacio malo oko na ove klince iz 2001 god. Finale Cedevita - Partizan u ZG na turniru!Ako neko ima " živce " da gleda ovu klinčijadu , evo mu link sa finalnog susreta :

https://www.youtube.com/watch?v=HKzogogk7-s

Broj 10 brat od Filipa Petruseva , David Petrusev , proglasen MVP-em turnira !Odlična tehnika, i inteligentna igra ! Meni lično zanimljiv dječak sa brojem 7 zbog predispozicija, dužina ruku boga pitaj kolika , odlično baratanje loptom za svoju visinu . Broj 6 takodje zanimljiv! Kod Cedevite se najvise hajpuje Mate Parlov broj 14 , ali me nije nesto fascinirao , dosta je fizički snazniji od svoje generacije i taj segment mu omogucava da ostavruje dobru statistiku,kod njih neki drugi igrači su mi se vise svidjeli.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]