Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Tiho
Jel neko cuo za ovaj turnir u Zrenjaninu za ispod 16 godina 9 do 11 Aprila. Bice dobrih timova: Barselona, Real Madrid, Crvena Zvezda, Partizan, Stela Azura, Cibona...

Prilika da se vide Mihajlo Jovicic i Dino Radoncic iz Reala, Djordje Pazin i Lazar Nikolic iz Stela Azure, Andrija Marjanovic iz Barselone. Jel Vladimir Rajacic jos u Stela Azuri?

https://www.facebook.com/ZrenjaninBasketballCup2015

http://www.basketball-cup-zrenjanin.tk/indexSR.html
Poslednja izmena od Tiho u Ned Mar 01, 2015 12:02 am, izmenjeno 1 put ukupno.
By Bojdo
Pecarski protiv Zvezde 17 minuta, 10 poena, 5 skokova , valorizacija 12. Bravo za Zemun i odnos prema talentima :clap:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Radanov je stvarno suvo zlato nase kosarke i voleo bih da ode iz cz sto pre jer kako stvari stoje tamo nece dobiti sansu u seniorima. Ali decko je zmaj u svakom smislu!

Mene je razocarao Aranitovic jer sam ocekivao da je on tamo jedan od najboljih igraca, ali kao da nije ni malo napredovao u odnosu na proslu godinu. Voja je tamo najdominantniji igrac svakako, steta sto nema mesta za njega u seniorima makar u fmpu. Simanic je zanimljiv igrac, ali ne i dominantan kako ste ga svi opisali, na mene i nije ostavio neki specijalan utisak.
Cirkovic iz Zemuna je odlican, samo sto ga je trener ubio s minutazom. U Albi mi se svideo Zelga ili tako nesto #8. U kkp niko specijalno cak ni Glisic nije blistao.
By Bojdo
Radanov i Simanić su najtalentovaniji igrači u Zvezdi, i da kojim slučajem igraju u klubu koji zna raditi sa vrhunskim talentima i koji ima strateski pristup razvoju mladih igrača bili bi itekako dominantni i ovdje bi se pisali epovi o njihovom vanserijskim partijama! Ovako se u klubu gura potpuno pogresan koncept koji se bazira na akumulaciji što boljih rezultata i trofeja , a ne ciljanim razvojem talenata i projektovanjem buducih vrhunskih kosarkasa , pa shodno tome imamo situaciju da zarad rezultatskog učinka i nečije bogatije trenerske biografije , pravimo kompromise u kojima forsiramo igrače koji zbog " bržeg " generacijskog sazrijevanja i pumpanja u teretani , dolaze u situaciju da uz prosječno kosarkasko znanje i izrazite fizikalije dominiraju nad ostalim vrsnjacima , i tako donose Zvezdi trofeje , stvarajući u javnosti utisak kako se u tom klubu vrhunski radi sa talentima! Aranitović , Stojanovic i još neki oko kojih se "gradi " igra su igrači koji su poprilično deficitarni sa suvim talentom a fizikalije su im na seniorskom nivou i jedino ta karakteristika donosi rezultatsku prevagu u odnosu na druge , a zbog nečije ambicije , neznanja , nestručnosti , veze ..ili ti ne znam nija čega više , talenat biva potisnut u zapećak !

Primjer , Makabi koji je na juniorskom turnitu ove godine sve podredio Benderu , rezultat potpuno u drugom planu , bitan je projekat Bender i njegov učinak statistika ...........tako se radi sa talentima .
By ladovina
Ma od kad je Makabi sinonim za stvaranje igrača. Nije jedino rješenje dati klincu sve ovlasti svijeta pa nek se prangija. Osim toga koliko su oni u tome dobri govori i to da su u zadnjih 25 godina (od kad ja pratimn košarku) izbacili Odeda Katasha i onog playa od 2m (mada mi je i taj sumnjiv). Neš ti tradicije i znanja... pa doveli su i trenera koji radi individualno s Benderom iz Hrvatske.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]