Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Da li je moguce da ovako secka strim, ovo je negledljivo, znaci nema sanse da se ovako gleda utakmica...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
@Karabu
Opasnost od Tepica ili Daloa, ili mozda od nase odlicne pick igre?
Jedino sto se pritiskom na pleja moze dosta dobiti, ali mi cemo sigurno kombinovati u prenosu lopte.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ok, Daloa se ne plasi niko, ali ja cu biti iznenadjen ako ''crno dete'' skupi vise od 5 minuta na terenu. Sto se Tepe tice, ne bih ja njega bas toliko potcenjivao. Ima on puno mana, ali u derbijima uglavnom bude dobar.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Zagorac!!! on i Bogdan dva najveca talenta nase kosarke u zadnjih ihahaha godina.
By Bojdo
Ne zaboravi tu i Simanića . Što se Zagorca tiče, njegove kretnje su karakteristične za igrače visine 180 cm , a ne preko dva metra. Dječko je ut to dobar atleta , još samo da fizički ojača, i po meni on i Simanić su nasa dva najperspektivnija NBA potencijala. Za Bogdana još nisam siguran , da ce u NBA .
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zagorac se malo sporije popunjava, ali ako, nikakav problem. Njegov napredak u fizickom smislu u odnosu na U18 pre dve godine je astronomski, a plafon mu se jos ni ne nazire.
By bunja95
Posto ne gledam,interesuje me kako su Apic i Davidovac odigali protiv Jokica,Zagorca i Jaramaza,da li mogu da ih isprate ? ima li kod njih materijala da sledece sezone igraju aba ligu ?
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:Zagorac se malo sporije popunjava, ali ako, nikakav problem. Njegov napredak u fizickom smislu u odnosu na U18 pre dve godine je astronomski, a plafon mu se jos ni ne nazire.
ne zelim da budem neskroman, ali jedan od najboljih napadaca 1 na 1 u Evropi, samo sto kazete da ojaca. od Bodiroge ne vidjeh takve promjene, gracioznost pokreta, driblinga...
By Edibledi
Људи, браћо, дајте неке линкове; на послу сам а немам Арену.
Помагајте!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 46
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]