- Pet Feb 20, 2015 7:26 pm
Zato što nije imao muda da ubaci Simanića
ili zato što je izgubio?
Valderama napisao:Zato što nije imao muda da ubaci SimanićaPrvo..Posle fantastičnog poluvremena protiv Tamiša(5/5 trojke),Simanić ne ulazi ni sekund u drugom..Zatim u narednih 5 mečeva nema ukupno 10 minuta na terenu..A koliko znam-nije povređen..ili zato što je izgubio?
Zex88 napisao:Valderama napisao:Zato što nije imao muda da ubaci SimanićaPrvo..Posle fantastičnog poluvremena protiv Tamiša(5/5 trojke),Simanić ne ulazi ni sekund u drugom..Zatim u narednih 5 mečeva nema ukupno 10 minuta na terenu..A koliko znam-nije povređen..ili zato što je izgubio?
Zex88 napisao:Slažem se..Moramo stvoriti nekog..+ 1000. meni nista nije jasno. ako Filip treba da se proda, mislim da vec sad moze u Rumuniju, Bugrasku... zadrzavati ga i narednih sezone je grijeh prema kosarci i ovoj djeci, da ne kazem samoubistvo.
Ja se samo nadam da nije-Boriša će da zaseni Filipa,to neće da bude..
Mi u Kls-u i sa 40 min na terenu Simanića,možemo dobiti svakog bez problema..
Ovo je mogla da bude samo takva promocija za njega,da se pobije sa Jokićem(što nije teško),da stekne iskustvo..
Pa da na leto pegla kao treća četvorka(Luka,Teja,on)..
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:Zasto bi se Filip prodavao? Tata je kupio svom sinu zvecku i dao mu odresene ruke da zvecka koliko hoce dok mu ne dosadi.Upravo.. Ja mislim da Rebabeba nije u Fmp-u zbog toga..Da bi Filip mogao da se igra koliko hoće..Dva pleja koja bi mogla da igraju u Fmp-u nama sede na klupi u prvom timu..
Say my name...
Heisenberg napisao:Gurovic je neko ko nema potrebnu sirinu za trenera, posebno ne shvata ulogu koju ima kao trener FMP-a, coveku je primaran nekakv rezultat sa ovim timom, sto je van svake pameti, zbog nekog licnog CV-ija da bi mogao kasnije uz pomoc toga da radi u nekom ozbiljnijem timu, a svi vrlo dobro znamo da od toga nema nista, to sto se on nada da jednog dana zasedne na Radonjino mesto je posebna prica, on dakle samim tim steti klubu stavljajuci licne interese ispred interesa kluba, a to je razigravanje mladih igraca, a ne smanjivanje rotacije, pa Kup i sluzi kao najbolje mesto da mladi pokazu sta znaju a ne da ih zakujes na klupu da bi Junior i kompanija opet izgubili.+1
Po meni je kriv klub koji dozvoljava takvu politiku kvazitrenera i sebi puca u noge, ali opet bitno je da sin igra 35min, zato ga niko i ne dira, dok je tako nemamo cemu da se nadamo u buducnosti.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
2010- polufinale, 2014- finale, 2019- titula