Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Gaja
Bice super ako dodje Kasun.Uzivao sam prosle sezone gledajuci ga kako dominira.Postao mi jedan od omiljenih likova ABA lige,sto igrom,sto svojim ponasanjem na terenu(bili ga kao stoku a skoro da se nije ni zalio,i kad su ga zezalii prihvatio je to i na kraju je svima postao gotivan(tako da su svi presli da zezaju Simona :lol: )).
By milanezija
Kakva je ono pizdarija bila u Zadru?
Neko je udario sudiju posle meca. Neko od navijaca.

Mario Mikulić @mmario_crosarka
Dobio sam info kako je navijač Zadra nakon utakmice udario šakom suca u glavu i to prilično jako te se nakon toga zaštitar sukobio s njim

Vragović se nakon jednog postignutog koša okrenuo publici u Višnjiku i uhvatio se za genitalije...

Na kraju utakmice Zadar-Široki su izbili sukobi, suce se gađalo raznim predmetima, a došlo je i do fizičkih sukoba s redarima i policijom.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
bice veoma zanimljiv finis :dance:
dakle ovako stoje rasporedi timova koji imaju sanse za f4, pa vi procenite ko je u najboljoj situaciji i kako se kome pise :think: :

PARTIZAN IGOKEA ZVEZDA RADNICKI CEDEVITA BUDUCNOST OLIMPIJA MZT

zvezda zadar partizan cibona mzt siroki sonlok cedevita
olimpija mzt krka siroki sonlok zadar partizan igokea
cedevita sonlok cibona buducnost partizan radnicki krka zadar
igokea partizan siroki zadar krka split cibona sonlok
mzt krka buducnost split cibona zvezda siroki partizan
sonlok cibona radnicki zvezda siroki olimpija buducnost krka
Korisnikov avatar
By Lucky
Salvatore Guliano napisao:onaj osecaj kada sat vremena ulozenog truda ne uspe :doh:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Pretpostavljam da ti se nije dalo da kliknes na opciju "Pregled".
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lucky napisao:
Salvatore Guliano napisao:onaj osecaj kada sat vremena ulozenog truda ne uspe :doh:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Pretpostavljam da ti se nije dalo da kliknes na opciju "Pregled".
e a tako je dobro izgledalo, prosto me ubija kad pomislim :doh: :doh: :doh: :angry-banghead: :angry-banghead: :violence-shootself:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 515
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]