Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Koliko traje HT show da znam da li da spavam ili ne.
Korisnikov avatar
By Antoine
Flacco objašnjava za sada. Kaepernick se malčice ukakio.
Ima ovde još igre, prednost je samo dva poseda. Možda zvuči paradoksalno, ali najopasnije po Ravense je to što igraju previše efikasno, odnosno napadi im traju prekratko. Zbog toga im odbrana provodi više vremena na terenu, a to je poslednje što želite kada imate veterane u timu. Očekujem jak nalet 49ersa, ukoliko Ravensi izdrže pritisak i održe prednost u trećoj četvrtini biće jako blizu trijumfa. Kaepernicku će se sigurno opustiti ruka i noge kada ukapira da nema šta da izgubi, sa druge strane Flacco-a bije glas da je slab pod pritiskom (mada on to čitav plejof oštro demantuje). A i odbrana 49ersa je ipak najbolja u ligi, imaće i oni svojih trenutaka. Biće još vatre ovde...
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbg,oborise ti teoriju za 11s,109 jardi istrca covek. :)
Korisnikov avatar
By Antoine
Zex88 napisao:Jbg,oborise ti teoriju za 11s,109 jardi istrca covek. :)
:D
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahaha,nestade struje..
Korisnikov avatar
By Antoine
Antoine napisao:Biće još vatre ovde...
Jedan od boljih Super Bowl-ova ikada.
By milanezija
Prvi superbowl koji sam gledao. I blago je reci da sam odusevljen. Jos da nije trajalo do pet bilo bi idealno. Ovako sam zaspao na 28-6 i zbog nepoznavanja dovoljno igre, bio ubedjen da je ishod jasan. Naravno pogresio sam. Rezultat je bio neizvestan. Koliko je trajao prekid zbog struje?
Korisnikov avatar
By Vuk
milanezija napisao:Prvi superbowl koji sam gledao. I blago je reci da sam odusevljen. Jos da nije trajalo do pet bilo bi idealno. Ovako sam zaspao na 28-6 i zbog nepoznavanja dovoljno igre, bio ubedjen da je ishod jasan. Naravno pogresio sam. Rezultat je bio neizvestan. Koliko je trajao prekid zbog struje?
Okruglo 36 minuta.
Korisnikov avatar
By Nookie
Jedan od boljih Superbowla koji sam gledao. Fake FG,nestanak struje,nameran safety....vrhunska utakmica
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 54
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]