Stare teme
By Jaycee Carroll
Ajde budi razumljiv pa shvati da je za mene Real bolji tim.Ne govore brojke sve,ali najveca glupost je Erceg bolji od Reyesa i Vims od glumca Rudija.Da nije bolji i Ponkrasov od Ljulja?
Korisnikov avatar
By Peja
Moje misljenje je razumsko i potkrepljeno cinjenicama, a tvoje je FANATICKO.
Nemoj samo da mi ubacujes reci u usta, a znao sam da ce se to kad tad desiti u ovoj raspravi, zato sam u prethodnim postovima veliki slovima isticao i pisao da je Erceg koji ima 20 i nesto godina TRENUTNO bolji igrac od Rejesa koji ima preko 30 i igra epizodnu ulogu kad Miroticu ne ide.
Nigde nisam poredio njihove karijere gde je Rejes daleko ispred Ercega i nemoj pokusavati sad da napravis situaciju da sam ja napravio glupost rekavsi da je Erceg bolji igrac od Rejesa
By Jaycee Carroll
Ako si gledao Barsa Real pre nekih mesec dana,uverio bi se kakav je igrac Felipe Reyes.I da se razumemo ne zelim ja raspravu s'tobom,taman posla,postujem te kao i ostalih,ali moja cinjenica je da je trenutno Real jaci tim od CSKA,mozda se stvari izmene do Maja ne poricem to.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Rejes je i sada mnogo bolji igrac od Ercega.Poceo je i trojke da sutira,ali je tu losiji od Ercega.U skoku u odbrani u iskustvu je mnogo bolji igrac Rejes.Nikada nije bio glavni igrac Rejes,ali mnogo je vazan za ekipu.
Rudija ne volim i velika je rupa u odbrani kada igra krilo,ali kad igra protiv Srbije uvek sam se njega plasio vise nego Navara i Gasola.
Ja ne verujem da ce CSKA uzeti titulu.Cini mi se da je Barselona najjaca.Real bi mogao da uzme titulu ali to bih najmanje voleo.Ipak mislim da Realu fali centar.
Nazalost Kaha je prodala Olesona Barsi i samim tim izgubila trku.Efes??? Pao???
Inace Pao po meni ima najvise prostora za napredak.Dijamatisid i pre svega Sofo ne igraju ni sa 70 procenata svojih mogucnosti.Da se Sofo vise forsira bilo bi to skroz drugacije.Takodje Gist se tek uklapa.
Korisnikov avatar
By Peja
Posteno, ti mislis jedno, ja drugo i to je ok. To su subjektivna misljenja, a statistika je nesto opste poznato pa sam mislio da bi trebalo presuditi jer niti ja tebe recimo mogu ubediti u moje shvatanje ni obrnuto. Ali to je u redu, svako ima pravo na svoje misljenje. pozz

@obilic, ne raspaljuj vatru, tek smo se smirili , ajmo da gledamo zvezdu
By Jaycee Carroll
Peja napisao:Posteno, ti mislis jedno, ja drugo i to je ok. To su subjektivna misljenja, a statistika je nesto opste poznato pa sam mislio da bi trebalo presuditi jer niti ja tebe recimo mogu ubediti u moje shvatanje ni obrnuto. Ali to je u redu, svako ima pravo na svoje misljenje. pozz

Cilj mi je da se ne svadjamo,a da nadjemo zajednicki jezik,ali ok,nebitno brate kraj ce reci.Meni je na primer zao sto je Makabi nikad slabiji,jer na njega sam se nekako navikao,da ga gledam u 8 ili F4.Pozdrav i izvini zbog povisenog tona ;)
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jaycee Carroll napisao:
Peja napisao:Posteno, ti mislis jedno, ja drugo i to je ok. To su subjektivna misljenja, a statistika je nesto opste poznato pa sam mislio da bi trebalo presuditi jer niti ja tebe recimo mogu ubediti u moje shvatanje ni obrnuto. Ali to je u redu, svako ima pravo na svoje misljenje. pozz

Cilj mi je da se ne svadjamo,a da nadjemo zajednicki jezik,ali ok,nebitno brate kraj ce reci.Meni je na primer zao sto je Makabi nikad slabiji,jer na njega sam se nekako navikao,da ga gledam u 8 ili F4.Pozdrav i izvini zbog povisenog tona ;)
Ma Mesina uzima Evroligu,kada nema Zeksa covek zna da mu je to jedinstvena sansa! :D
By skeva
Ma to je glupost za raspravljanje, CSKa je caca za Real, momci u izuzetno losoj utakmici, protiv Reala koji daje svoj standard igraju egal u gostima. ;) Pa ono sto smo gledali je 40% CSKa i 80% Reala, plus u Madridu i opet egal.... Necemo se zavaravati, daleko je Real od kvaliteta CSKa bez obzira ko ih gotivi i koliko ;)
I da, Kaun je vrhunski odbrambeni igrac, ko to ne vidi ne zna nista o kosarci(poceo sam koristiti MO termine 8-) ) :)
Korisnikov avatar
By Peja
obozavam tea, kakav je to majstor
poslednji napad prve cetvrtine, naravno kod njega ball, cela hala zna sta ce uraditi, pomera kao saigrace, rasporedjuje napad, i onda mrtav ladan sa osam metara kao kap
like every time, sto rece tanjevic za njega
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 102
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]