By surda
Ja igram i naravno iz kola u kolo placem od muke :D
Marvel nas gazi kao plitak potocic :)
Ja bih to prije pripisao zainteresovanosti. Vecina daje prioritete nekim drugim fantasy ligama...
Korisnikov avatar
By Lucky
Igram redovno iako se to bas ne bi reklo po rezultatu :oops:
Vjerovatno je problem u puno vecem izboru igraca nego , recimo, u ABA , a i u mom slabijem pracenju EL od samog pocetka. Za citavu sezonu sam pogledao dosta CZ utakmica i jos 4-5 sa ostalim ekipama.
Naravno, u ovoj fazi igre je raspolozivi kredit presudan faktor.
By surda
Zabrinem se jer na poluvremenu jedva prelazim 100 sa Huertasom i Tomicem i onda Huertas lagano 5 trojki u 5 napada :clap:
Makar malo radosti nakon sedmica i sedmica fantasy agonije...
Korisnikov avatar
By Gale
Izgleda da me je Teo - za koga sam strpljivo štedeo pare i tresnuo ih na sto bez pitanja čim se oporavio - unakazio u ovom kolu. Čitam na temi Evrolige da je imao šut za tri 1-9 plus još najmanje dva promašena zicera.
Korisnikov avatar
By Lucky
Gale napisao:Izgleda da me je Teo - za koga sam strpljivo štedeo pare i tresnuo ih na sto bez pitanja čim se oporavio - unakazio u ovom kolu. Čitam na temi Evrolige da je imao šut za tri 1-9 plus još najmanje dva promašena zicera.
Pricaj mi o tome.
Od pocetka T16 sam uzeo Huertela i DeShawn Thomasa, i oni mi to vracaju nekom mizerijom. Veceras ispostovali Saric i Tomic.
Korisnikov avatar
By Gale
Nisam još gledao indekse, ali imam Šarića i Tomića. Generalno, tim mi je dosta dugo predstavljao balkansku koloniju u EL, a danas - sa samo 5 igrača iz bivše YU - ima mnogo više multietnički karakter. Ponosan sam na sebe.
Korisnikov avatar
By The Answer
Gale napisao:Izgleda da me je Teo - za koga sam strpljivo štedeo pare i tresnuo ih na sto bez pitanja čim se oporavio - unakazio u ovom kolu. Čitam na temi Evrolige da je imao šut za tri 1-9 plus još najmanje dva promašena zicera.
A ja se pitam sto me Teo zajebava kad sam ga tek uzeo... kad ono Gale
Korisnikov avatar
By Gale
Haha :P , i posle kažu, lako je meni, ja sam fantasy talentovan, ne moram da se ubijam od rada kao Karabur...Kad ono, vidite i sami, treba parirati toj količini zle sreće.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Gale napisao:Haha :P , i posle kažu, lako je meni, ja sam fantasy talentovan, ne moram da se ubijam od rada kao Karabur...Kad ono, vidite i sami, treba parirati toj količini zle sreće.
:laughing-rolling:

Hajde, hajde, sad će dobri Samarićanin Vega da vas uteši. Pogledajte moj armejski trio:
Teo 7
Weems 0
Hines -3
:violin:

Edit: Pridodajmo (hm, bolje reći oduzmimo) i Andersonovih -4.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 31

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]