Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa sa 16 godina da je valjao igrao bi na kadetskom prvenstvu. Jel neki nas igrac sa koledze ikada otisao u NBA ? Nije. Nece ni on. Dragovic je bio kapiten one reprezentacije sto je harala u mladjim kategorijama, pa evo igra u Igokei, iako su neki hteli da ga vide na spisku reprezentacije 2013. godine.
Vecina kosarkasa je upisala fakultet, a da li idu na njih to se ne zna.
Korisnikov avatar
By Karaburac
MILOS OBILIC napisao:Pa sa 16 godina da je valjao igrao bi na kadetskom prvenstvu. Jel neki nas igrac sa koledze ikada otisao u NBA ? Nije. Nece ni on. Dragovic je bio kapiten one reprezentacije sto je harala u mladjim kategorijama, pa evo igra u Igokei, iako su neki hteli da ga vide na spisku reprezentacije 2013. godine.
Vecina kosarkasa je upisala fakultet, a da li idu na njih to se ne zna.

Poput Krstica, Lucica, Nedovica, Kalinica, Bjelice da ne nabrajam dalje.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Nikola Jovanovic je br. 32. odlicno izgleda. procitao sam da ima vise poena u prosjeku nego Nikola Vucevic u sophomore sezoni. 11.7, dok je Vucevic postizao 10.7. Jovanovic i Nastic stvarno igraju odlicno ove NCCA sezone.
Korisnikov avatar
By mmarko28
Jovanović je talentovan dečko. Verovatno će u budućnosti igrati na poziciji 4, ali je ove godine na poziciji 5 u ekipi, zato što je najviši u ekipi. USC je poznat koledz poslednjih godina. Od poznatih NBA igrača tamo su igrali DeRozan, Vučević. Ima sve uslove za napredak, trener mu veruje, ima slobodu u napadu. On je klasična četvorka. Slabije počeo sezonu, ali sad igra odlično.
Korisnikov avatar
By dovlimir
mmarko28 napisao:Jovanović je talentovan dečko. Verovatno će u budućnosti igrati na poziciji 4, ali je ove godine na poziciji 5 u ekipi, zato što je najviši u ekipi. USC je poznat koledz poslednjih godina. Od poznatih NBA igrača tamo su igrali DeRozan, Vučević. Ima sve uslove za napredak, trener mu veruje, ima slobodu u napadu. On je klasična četvorka. Slabije počeo sezonu, ali sad igra odlično.
koliko je visok tacno?
Korisnikov avatar
By mmarko28
dovlimir napisao:
mmarko28 napisao:Jovanović je talentovan dečko. Verovatno će u budućnosti igrati na poziciji 4, ali je ove godine na poziciji 5 u ekipi, zato što je najviši u ekipi. USC je poznat koledz poslednjih godina. Od poznatih NBA igrača tamo su igrali DeRozan, Vučević. Ima sve uslove za napredak, trener mu veruje, ima slobodu u napadu. On je klasična četvorka. Slabije počeo sezonu, ali sad igra odlično.
koliko je visok tacno?
Na koledzu ga vode kao 6'11, znači 210-211. Zvanično ima 104kg, ali mi se čini da je ojačao u odnosu na prethodnu sezonu. Otišao je u USA sa oko 96-97kg.
Korisnikov avatar
By Karaburac
On je u Partizanu imao 208cm, tako da mi ne deluje neverovatno da je porastao jos 2-3cm, a da je ojacao se definitivno vidi iz aviona.
Korisnikov avatar
By dovlimir
mmarko28 napisao:
dovlimir napisao:
koliko je visok tacno?
Na koledzu ga vode kao 6'11, znači 210-211. Zvanično ima 104kg, ali mi se čini da je ojačao u odnosu na prethodnu sezonu. Otišao je u USA sa oko 96-97kg.
ok, hvala :)
Korisnikov avatar
By dovlimir
Karaburac napisao:On je u Partizanu imao 208cm, tako da mi ne deluje neverovatno da je porastao jos 2-3cm, a da je ojacao se definitivno vidi iz aviona.
vjerovatno su ga mjerili u patikama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]