Teme o ostalim sportovima
By Jaycee Carroll
Luka i Kojic u Partizanu takoe bre!!!Konacno odlican potez uprave :clap:

Ja sam fan Reala,ali ovih 1:1 su najrealniji,imali su i jedni i drugi sanse,mozda malo bolje Barsa,al ipak na kraju zasluzenih 1:1.
Korisnikov avatar
By Nookie
Jaycee Carroll napisao:Luka i Kojic u Partizanu takoe bre!!!Konacno odlican potez uprave :clap:

Ja sam fan Reala,ali ovih 1:1 su najrealniji,imali su i jedni i drugi sanse,mozda malo bolje Barsa,al ipak na kraju zasluzenih 1:1.
Luka je odlican igrac,a Kojic je drugi Jovancic...
By Jaycee Carroll
Ne slazem se,ali OK.Kojic je sigurno bolji od Jovancica bar za klasu,mozda uzmemo i Leandrinja,ali i bez njega mi cemo sampioni biti,jer realno gledano Partizan ima mnogo,mnogo bolji tim.

Zaboravio sam da pohvalim Varana,igraca utakmice,nisu se dzaba United i Real otimali oko njega....bice najbolji stoper sveta,kakva inteligencija,kakvi startovi :clap:
Korisnikov avatar
By Drex
Nookie napisao:Rodic iz Ofke presao u Zenit...
je l ovo zvanično? Svaka čast, mali je rodom iz mog Drvara, odličan je dečko, voleo bih da napravi dobru karijeru
Korisnikov avatar
By Nookie
Drex napisao:
Nookie napisao:Rodic iz Ofke presao u Zenit...
je l ovo zvanično? Svaka čast, mali je rodom iz mog Drvara, odličan je dečko, voleo bih da napravi dobru karijeru
Jeste...evo sad i na mondu i sos-u javljaju...jedan od boljih igraca u nasoj ligi,mogo bi on ko Bane ili Vida...
By Knofler
Don Masimo se dozvao pameti.
Odrijesio malo kesu, ali sto je jos bitnije, sprema se da otpusti moroncinu Branku i vrati Gabrijelea Orijalija na funkciju sportskog direktora. Popularni Lele je tvorac sampionske generacije Intera.
Juce stigli Kuz, mali Kovacic iz Dinama i Ezekjel Skeloto, 23-godisnje krilo Atalante.
Danas treba ocekivati potpis Urugvajca Dijega Lasalta a moguce i bombardera Ikardija iz Sampa.
By sasa 076
Nema ništa od radovog tandema komšije dinamika plaćanja problem rekao Ranko stojić
Korisnikov avatar
By Nookie
Maksimovic potpisao za Fulam...

Edit: Izgleda izvisio za radnu dozvolu,i ako je....

Bekam ce celu svoju platu u PSG-u da pokloni u humanitarne svrhe. Preko 3.5 m za 6 meseci ce dati...kapa dole
By skeva
Koliko je Fulam samo srece imao sa ovom radnom dozvolom :lol:
By Knofler
Nemojte mi reci da vjerujete starom prevarantu Bekamu???
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]