Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Jomer
posto je MIki napisao za Colovica i Popovica da ispisem posle 5 kola neki presek lidera po ekipama na osnovu statistike :D

Kadeti

Simovic Ranko i Stojanovic Mitar (Mladost CA)
Ristic Aleksa (index 122) i Todorovic Nikola (Kragujevac)
Kojadinovic Aleksa (Sabac)
Stepanovic Aleksa (Nibak)
Petrovic Filip (Junior)
Lugic Lazar (Sloga)
Minic Marko (Vojvodina)
Djordjevic Stefan(index 145) (Zdravlje)
Ocokoljic Djordje(index 128) i Vujovic Viktor(index 109) (Borac)
Beslac Dusan (Vizura)
Biroljev Aleksa i Kovacevic Marko (Sports world)
Pecarski Marko(index 150) i Vulikic Vuk(index 145) (Zemun)
Todoric Matija i Mitrovic Bojan (Flash)
Miskovic Nikola i Music Novak(index134) (Mega)
Hadzic Ivan i Srecko Gasic (KKP)
Radanov Aleksa i Rebic Petar (KKCz)
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Lucky napisao:Sto je u U16 Engleska, a u U20 Velika Britanija ?
Vidi stvarno :think: .
Sad sam malo proguglao, izgleda da generacije mladje od U20 uopste nisu pod "saveznom" ingerencijom, na zvanicnoj web strani se pominju samo seniori i U20.
Izgleda da mladje kategorije pripadaju samo nacionalnim savezima Engleske, Skotske i Velsa, te da se tek od U20 ujedinjuju. Inace, kosarkaski savez Severne Irske je firma za sebe, njihovi igraci mogu da biraju hoce li igrati za GB ili Republiku Irsku.
Korisnikov avatar
By Jomer
Pecarski opet orobio 49 index poena sada za vikend, igra sa 2 godine starijim godistem :shock: , bas bi voleo da ga pogledam, jos je rano ali ovo moze da bude masina :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jomer napisao:Pecarski opet orobio 49 index poena sada za vikend, igra sa 2 godine starijim godistem :shock: , bas bi voleo da ga pogledam, jos je rano ali ovo moze da bude masina :D
On i Balsa Koprivica su brutalni za svoje godiste, obojica centri, a sa njima se nikada ne zna, jer su fizicki dominatni, tako da treba biti oprezan...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gledao sam ga ja protiv Zvezde, tesko da se moze reci da je igrao na fizicku dominaciju, cak se iz aviona vidi da mu je motorika jos uvek relativno slaba, ali decko ima dobru ruku i ima kefalo i osecaj za kosarku.
Korisnikov avatar
By Jomer
Karaburac napisao:Gledao sam ga ja protiv Zvezde, tesko da se moze reci da je igrao na fizicku dominaciju, cak se iz aviona vidi da mu je motorika jos uvek relativno slaba, ali decko ima dobru ruku i ima kefalo i osecaj za kosarku.
sad sam skinuo utakmicu i pogledao, bas kao sto si napisao, ovo za motoriku me malo plasi dosta tromo izgleda, ovo za ruku i kako pogadja iz okreta preko igraca podseca malo na MArk Gasola :D
ova 12 iz Cz je Radanov? Bjelica 2.0 :D kad bi mogli nekako da ga maznemo, vredi onih 75k evra :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jomer napisao:
Karaburac napisao:Gledao sam ga ja protiv Zvezde, tesko da se moze reci da je igrao na fizicku dominaciju, cak se iz aviona vidi da mu je motorika jos uvek relativno slaba, ali decko ima dobru ruku i ima kefalo i osecaj za kosarku.
sad sam skinuo utakmicu i pogledao, bas kao sto si napisao, ovo za motoriku me malo plasi dosta tromo izgleda, ovo za ruku i kako pogadja iz okreta preko igraca podseca malo na MArk Gasola :D
ova 12 iz Cz je Radanov? Bjelica 2.0 :D kad bi mogli nekako da ga maznemo, vredi onih 75k evra :D
Odakle si skinuo? Daj link i mene interesuje da vidim? :)
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]