1 klik više
15000 postova manje
1 klik više
15000 postova manje
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
1 klik više
15000 postova manje
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Poska napisao:Па са њима сам и одрадио већ 2 мисије, мислим на Слободу, јер су ми деловали некако примамљивије, немају оне маске, видиш им очиKod Noe (živi u Zatonu/Skadovsku u brodu blizu skloništa) treba otići da bi našao artifakt po imenu kompas, ima side mission vezan uz njega. Inače, artifakt koji daje odlične karakteristike, nemoj da ga prodaješ nipošto.![]()
Е то ми нешто познато, знам да су ми спомињали неког Ноу, који прави барку да би спасао све Сталкере, и још неког који исто нешто прави, не могу да се сетим сада тачно шта. Било је то нешто са научницима.
Што се тиче саме игре, да бих боље схватио, пошто онај сам увод где иде прича нисам најбоље разумео/запамтио.
Почиње све са првом експлозијом у Чернобиљу, то знам, онда је влада покушала да огради тај реактор како би макар мало зауставила радијацију, е сада, не знам шта иде даље хронолошки? Знам да је било нешто да су ту наставиле да раде неке фабрике, које то нису биле или шта већ. Рађена нека испитивање, и постао је добар простор ту за неке тајне лабораторије. Сталкери прво су били само по ивици, и нису улазили у центар, јер је постојала нека контрола мозга која их убија чим приђу центру? Онда се десила нека експлозија, где је побијено доста људи, и од тада имају приступ центру зоне?
После је било ово око хелихоптера, због чега сам и ја ту, а је л' сам ја специјалац украјинске војске послат као сталкер, да истражим места падања, тако? Украјински сам специјалац?
1 klik više
15000 postova manje
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
1 klik više
15000 postova manje
Yopitsch-Kurz napisao:Onda počni od početka. Ali kad i ako ti ponude opet ovu misiju, imaš foru da sačekaš noć, jer ih napadate po mraku. Nemoj da pristaneš da budeš sa onim likom pored ćelavog Sultana (lik koji sedi levo od ulaza u sklonište, to ti je glavni bandit) sve vreme, nego im reci da ćete se naći na dogovorenom mestu, tamo gde treba da napadnete. Onda idi kod bradonje (kod koga kupuješ klopu u Zatonu) koji je glavni medju stalkerima i reci mu za taj napad. Ako to uradiš na taj način, onda kad se nadješ sa banditima i krenete u napad (misija koju si ti odradio tako što ste skenjali stalkere) treba da bandite skenjaš s ledja i postaćeš frend sa stalkerima. Tj. nećeš još ali krenućeš u tom pravcu.Tema "Video igre" je ovim postom opravdala svoje postojanje

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]