Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Drex
MILOS OBILIC napisao:
Drex napisao:
MILOS OBILIC napisao:a duo Lamela-Pjanic bi u buducnosti trebao da bude najbolji ofanzivni vezni tandem Evrope
Pjanić ni u BiH nije najbolji vezni :o , teško timu koji se u njega uzda.
Decka trazi Barsa,a ti to napisa.Mislim trazi ga u njegovim izjavama o interesovanju Barse.On ima stofa za dobrog igraca,ali bolji je bio pre dve godine u Lionu nego sada u Romi.
Bice zanimljivo koga ce Gvardiola dovesti u Bajern sledece sezone?
eh sad, tražila ga Barsa ;) , ko to kaže, "Oslobođenje" ili "Avaz.ba". I Đurđića je po Žurnalu tražio Ferguson, pa mu se na kraju zalomi Grojter... malo realnosti nije na odmet.

No dobro, čak i da se proguta taj Pjanić, kako bilo šta ozbiljno možeš planirati sa Lamelom? Kad je neki argentinski vezista opravdao očekivanja po dolasku u Evropu? Ortega, Aimar, D Alesandro, Lučo Gonzales, Rikelme... svi su u Evropu došli kao velike zvezde, a uglanom su ostali u nekom gornjem proseku. Argentinci su čudna sorta, vezisti im jako teško opravdavaju očekivanja, pogotovo ako dođu u Italiju, vole da piju, da se drogiraju, tetoviraju, šuruju sa mafijom, orgijaju s top modelima... Živo me interesuje šta bi to Lamelu odvojilo od njih? Ima da izgori kao lamela na starom autobusu užičke Rakete. :auto-mysterymachine:

Ako govoriš o nekim ofanzivnim vezistima budućnosti, sigurnije opcije su Kros, Azar, Oskar, Moura, Silva... Lamela -Pjanić? Preambiciozno
Korisnikov avatar
By Antoine
I Tomića je tražila Roma, ali je Genčlerbirligi bio brži.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
I Kros i Azar i Oskar su se vec dokazali da imaju kvalitet.Vidicemo za Mouru.Inace to za Lamelu i Pjanicia sam ti rekao sta se prica tj.sta ljudi misle za njih,a ne neko moje misljenje.Moje misljenje je da su solidni fudbaleri,ali nikad nece biti kao ovi sa pocetka ove poruke.
Meni se na toj poziciji od mladjih najvise svidja Eriksen iz Ajaksa.92 godiste ima odlican sut.Ja sam ga doveo sad u Lacio na FIFI za 13.5 miliona evra.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Baloteli presao u Milan za oko 20 miliona evra.Prica se tacno 22,6 odmah i 4 puta po cetiri rate.Nije puno novca,ali vise i ne vradi jer je ove sezone dao samo 2 gola u svim takmicenjima.Od prodaje dresova vratice se ta lova Milanu,jer je Baloteli dosta popularan u Italiji.
Znanja Baloteli ima.Ovo je sigurno sansa za njega da pokaze da li je dobar igrac ili ne.Ako se ne dokaze ni u Milanu,onda ce vise biti sarlantan nego fudbaler.
Korisnikov avatar
By Nookie
Antoine napisao:I Tomića je tražila Roma, ali je Genčlerbirligi bio brži.
I konkretniji :dance: :dance:
By sasa 076
Da evo mladenovića traži bajern, a dimitrijevića sevilja ha ha pa mi godinama slušamo ovakve priče pa letos se pričalo kako za 3-4 igrača zvezda postoji interesovanja a zvezda nece da ih proda a grca u dugovima, ja bih ih sve prodao ako je istina da se nude onolike pare bez oklevanja, secam se grobara pre desetak godina kad su ilića tražili iz bolonje pa ga bjeka i zeka nisu hteli da puste pominjalo sed desetak mil maraka to je bio jedan od promasaja
By Knofler
Jebem ti zivot, kad sam vidio ovo zamalo nisam suzu pustio...
Samo osmorica fudbalera (ej, 8 igraca?! ) su danas u Interu a da su bili clanovi tima u sampionskoj 2009/10 sezoni, a od toga dvojica tada junosa a danas grijaca klupe- golman Belec i Obi.
Ostali: Zaneti, Stankovic, Kambijaso, Samuel, Kivu i Milito.

Nema vise Etoa, Snajdera, Cezara, Mote, Balotelija, Pandeva, Maikona, Lusija...
Prikačeni fajlovi
322544_475425845837823_793680108_o000.jpg
322544_475425845837823_793680108_o000.jpg (8.51 KiB) Pogledano 463 puta
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]