Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
ubicatigrova napisao:ovaj barnjani ce da let svega mi, pa dokle prijatelju minus, dokleee!Hoćeš da zamijenimo minusaše, možda budemo bolje sreće
Barnjani se ladi na klupi trenutno, ne mogu vise da podnesem te minuse.
Jednom je imao 30 i ja se ponadao sad ce konacno, al ne vredi kad je debil![]()
Uzeo sam Greg Smitha - u poslednjih 7 dana averaging 17 il nesto poena.
Samo tako nek nastavi
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
ubicatigrova napisao:ko ti je minusas?Mike Dunleavy, Jarret Jack, Kyle Singler, a i Roy Hibbert me brine, prosjek ispod 10, a imao je oko 14 prošle sezone.
Lika napisao:Evo moj talijan Barnjani za bilo kog od Mike Dunleavy, Jarret Jack i Roy Hibbert?ubicatigrova napisao:ko ti je minusas?Mike Dunleavy, Jarret Jack, Kyle Singler, a i Roy Hibbert me brine, prosjek ispod 10, a imao je oko 14 prošle sezone.
ubicatigrova napisao:Javi kad si spreman za trejd pregovoreLika napisao:Evo moj talijan Barnjani za bilo kog od Mike Dunleavy, Jarret Jack i Roy Hibbert?ubicatigrova napisao:ko ti je minusas?Mike Dunleavy, Jarret Jack, Kyle Singler, a i Roy Hibbert me brine, prosjek ispod 10, a imao je oko 14 prošle sezone.
Ovaj moj tu kao je kao uvek spreman da eksplodira, imao je nekoliko utakmica sa dosta poena, al me zivcira.
Ako bih mogao da biram onda Roy?
U stvari, cekam ga jos nedelju dana, ima sad utakmica pa cu da vidim hoce li da pododje il da ga liferujem.
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom vratniku.