Teme o ostalim sportovima
By milanezija
BogdanB napisao:Celsi igrao 2-2 sa treceligasem :o
Ti si iznenadjen :?: :?: :?:
By skeva
Jebeni su ti njihovi nizerazredni klubovi :)
Korisnikov avatar
By BogdanB
milanezija napisao:
BogdanB napisao:Celsi igrao 2-2 sa treceligasem :o

Ti si iznenadjen :?: :?: :?:
Ne znam ni ja šta da ti kažem.
By sasa 076
A Liverpul od Oldama 3-2 izgubio oni nisu normalni ne mogu da naprave ekipu vec 4-5 godina od one titule u l.š, imaju gomilu igrača koji igraju za dobru lovu a učinak jadan, a nekad je bio tim dok je igrao Jan Raš kao veteran a kad su počinjali Fauler i Stiv Mcmanaman tad su igrali fudbal iako nisu osvojili titulu, ovo sada je strašno
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
sasa 076 napisao:A Liverpul od Oldama 3-2 izgubio oni nisu normalni ne mogu da naprave ekipu vec 4-5 godina od one titule u l.š, imaju gomilu igrača koji igraju za dobru lovu a učinak jadan, a nekad je bio tim dok je igrao Jan Raš kao veteran a kad su počinjali Fauler i Stiv Mcmanaman tad su igrali fudbal iako nisu osvojili titulu, ovo sada je strašno
Dauning 20 i nesto miliona
Kerol 35 miliona
sada Kutinjo za 10 miliona
Henderson za 15 miliona

Ljudi se razbacuju parama,a osim prosecnog Hendersona niko nista nije pokazao.Za tih 80 miliona su mogli dovesti sledece igrace
Ljorente 7 miliona posto mu sad istice ugovor,inace prelazi u Juve na kraju sezone sve dogovoreno
Benato Eceberia 15 miliona evra
Hovedes 15 miliona evra
Kavani 35 miliona evra
By skeva
Lako je posle bitke biti pukovnik :) . Problem Liverpula kao i vecine Engleskih ekipa je sto previse cijene domace igrace pa im se to cesto vrati u negativnom kontekstu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
skeva napisao:Lako je posle bitke biti pukovnik :) . Problem Liverpula kao i vecine Engleskih ekipa je sto previse cijene domace igrace pa im se to cesto vrati u negativnom kontekstu.
Realno za sve te igrace se znalo da ce biti ne mozda promasaji,ali da su preplaceni.Isti slucaj je sada i sa Junajtedom,za koji navijam u Engeskoj,koji je sada dao 15 miliona funti za Zahu iz Kristal Palasa,koji je solidan fudbaler i talenat,ali ne vredi toliko.
Galatasaraj je dobro pazario doveo Drogbu i Snajdera,a ako budu imali motiva eto ih u cetvrtfinalu LS jer igraju sa Salkeom i sada imaju velike sanse za prolaz.
Izgleda da ce Milan da pretplati Marija Balotelija koji je pokazao kakav je ludak sa samo jednim golom u sezoni.Cak se spominju pare i Boateng za njega :D
Inace najbolje je se pojacao u ovom prelaznom roku Njukasl koji je doveo 5 Francuza,a dobar posao je narvavio i Juve sa Anelkom i Pelosom,a stize i Ljorente na leto.
Ipak cini mi se da je najbolji transfer ostvario Rubin koji je za male pare doveo M Vilu mada se za njega prica da je problematican lik.
Evo sad vidoh da Njukasl hoce i Vilfreda Bonija iz Vitesea koji je jedan od najboljih spiceva u Holandiji.
Bice Njukasl sledece godine kandidat za LS ili makar LE
Korisnikov avatar
By Drex
nisam ispratio baš najbolje ovaj prelazni rok, koga je to doveo Njukasl?

Znam da su ispušili za Loika Remija koga je oteo QPR... Znam da Njukasl dobro radi, sa Dembom i Siseom su pogodili, izgleda da imaju nos za napadače.

Takođe, čitao sam neke nenormalne hvalospeve o Polu Pogbi iz Juventusa, šta igra on, nisam ga nikad gledao? Za sada ne mogu da ispratim fudbal koliko želim, ali od proleća ću se malo više potruditi.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]