Stare teme

Ko osvaja Evroligu?

CSKA
22
39%
Barcelona
5
9%
Real
8
14%
Crvena Zvezda
4
7%
Olympiacos
3
5%
Anadolu Efes
Nema glasova
0%
Maccabi
1
2%
Fenerbahce
13
23%
Unicaja
Nema glasova
0%
neko drugi...
1
2%
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salvatore Guliano napisao:kolko ne podnosim ovog Frizona to je strasno covek svaki put pogodi kad treba i stalno nesto preko ruke iz coska... kapa dole za kvalitet, ali ja ga i dalje ne podnosim :D
CSKA kao sto rekoh ima po meni mozda najbolje ukomponovan tim, mozda im fali prvi centar, ali videcemo...

REal ima ubedljivo najkompletniji tim sa ovog puta bez i jednog slabog igraca, to su stvarno strasna imena kada se pogleda, ali mislim da opet nece moci da osvoje. Naime uradili su nesto slicno kao njihov fudbalski klub, kupili su skoro sve sto se dobro pokazalo na SP, Kampaco, Ajon,Maciulis, Nocioni. +Rivers mozda sam jos nekoga zaboravio. ali popravili su tim zamenili mozda i kvalitetnije igrace doveli od onih koji su im otisli.

slicno je i Barsa uradila, samo sto kod njih i dalje ima mesta za nekog mladog igraca tipa Hezonja i Larson (ako ne gresim). odlicno su zamenili Lorbeka sa Dolmenom i Papanikolaua sa Tomasom, uz to su ubacili Plajsa koji je skoro identicni tip centra kao Tomic koji je dosao na mesto Dorsija, sto ce dosta znaciti timu, i ovog pleja malog Satoranskog umesto Sade

Meni je CSKA glavni kandidat za osvajanje ovogodisnje EL.
Hakanson?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
ima barca dosta tih skandinavaca :mrgreen:
ludde hakanson je play,96 godište, tu je već dosta poznati marcus eriksson koji je na žalost polomio ligamente koljena nedavno. imaju i dosta dobru četvorku rasmusa larsena kojeg su dali negdje na posudbu,belgija čini mi se.
a kada dodaš brada olesona , dodatno se zbuniš :lol:
Korisnikov avatar
By dovlimir
gleda li ko Uniks- Real? nikada nisam vidio puniju halu u Kazanju, što je za pohvalu svakako.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Bajern odlican sinoc.
Vasa dobar bila jedna akcija lepa za njega,ali korake napravio,lepo to izgleda svidja mi se.
Savan odlican 5 trojki svaka cast.
Djedovic isto sjajan,taj igrac mi se mnogo dopada,kako je trojku spakovao jaoooo.
Stimara bas dobar 11 poena,imao jednu odlicnu seriju poena,par bas lepih finti kojima je dizao cuvare kao i par skokova samo nek nastavi.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 120
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]