Stare teme
rudonja napisao:Postoji li taj Il Messagero uopste danas? Koliko mi je receno, Radja je dobio nenormalne pare za taj transfer.
8 mil maraka dobio split :D
postoji klub kako ne, pa to je ova roma talijanski ligaš. dal se acea roma zovu il kako,virtus im je orginalno ime
Pink Panther napisao:
rudonja napisao:Postoji li taj Il Messagero uopste danas? Koliko mi je receno, Radja je dobio nenormalne pare za taj transfer.
postoji klub kako ne, pa to je ova roma talijanski ligaš. dal se acea roma zovu il kako,virtus im je orginalno ime
Da, da, nenormalni novci su tada bili u evropskoj kosarci, a Rimljani su se bas razbacivali. Secam se kad su doveli Danny Ferry-ja, drugog pika na draftu (!), to je bila prilicna senzacija.
Pink Panther napisao:
Jomer napisao:Sto se pehara tice, ja sam isto cuo pricu da su ovi nasi iz saveza molili kumili Radju da vrati taj pehar sampiona nama da ga dodeljujemo buducim prvacima, Radja nije hteo da cuje, samo im je dao ponudu da izrade duplikat a pehar ostaje trajno u Split jer su poslednji sampioni SFRJ
rađa je otišao iz jugoplastike u romu godinu dana ranije. splićani su vratili trofej ksj-u.
hajduk nije vratio pehar maršala tita osvojen 1991. protiv zvezde u beogradu.
moja greska onda, mada :D i dalje mi je Radja u glavi ne kao igrac vec kao predsednik(ili sta vec) KK Splita gde kaze da mogu samo kopiju da dobiju :D
Loki napisao:Slika

http://www.index.hr/sport/clanak/50-ziv ... 78948.aspx
postoji sjajna anegdota o draženu koju je ispričao žika iz zane u nekoj emisiji. onu su početkom 80-tih imali koncert u šibeniku i došli su kombijem pred dvoranu u cik zore. trebali su da izbace opremu, ali nigdje nije bilo nikog da im pomogne i onda je žika ušao u dvoranu i vidio nekog čupavog momka koji šuta na koš. :) pomogao im je da istovare kombi i kad ga je žika ovaj pitao kako, što u ovo doba, dražen je odgovorio da mu je to rutina. :)
Vincent Vega napisao:
Pink Panther napisao:
Da, da, nenormalni novci su tada bili u evropskoj kosarci, a Rimljani su se bas razbacivali. Secam se kad su doveli Danny Ferry-ja, drugog pika na draftu (!), to je bila prilicna senzacija.
ja bih rekao prije svega u italijanskoj košarci. doveli su deni ferija i brajana šoua današnjeg trenera denvera, to je bio početak uspona mesađera.tada je italijanska liga bila mnogo više od ovoga što je danas španska. kukoč je za velike pare prešao u beneton, tu je već bio vini del negro, koji je tek kasnije napravio ozbiljnu karijeru u nba. rađa je bio u mesađeru sa majklom kuperom iz lejkersa i rik mahornom koji je došao nakon osvajanja titule sa detroitom. pa filips koje je vodio d'antoni sa deril doukinsom i bob makaduom - dva vrhunska amerikanca, bivša ol star igrača. sledeće godine su potpisali sašu đorđevića. onda danilovićev knor (kasnije virtus) iz bolonje sa rej šuger ričardsonom i gomilom kvalitetnih igrača, pa tanjevićev stefanel sa bodirogom i fućkom...takođe je u ligi bio i oskar šmit koji je ubacivao 40 poena u prosjeku. karlton majers je igrao u drugoj ligi za tim čije sam ime zaboravio i postizao 30 poena.
objektivni_navijac napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Toni s linije za slobodna, kao Brent Barry kad je pobijedio na dunk contestu :D
Ja sam bio na ovoj utakmici. Zoran Bacalja iz Zadra izdominirao, Toni je bio prosječan, ali mu je to bila oproštajna utakmica i morao je da dobije.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 42

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]