By surda
miki napisao:jel moze neko da mi posalje link od nase privatne lige jer ja ne mogu da je nadjem kad udjem u "privates leagues".
Ne moze preko linka. Ides abecedno pa trazis. Za nasu moras uci pod: From Kertezi League 2014 to La Grotte.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Imam ludilo tim. Ocekujem da plodim makar kao i u ABA, ako ne i bolje :lol:

( u ABA sam jebeno tuzan, ne moze se recima opisati prim.aut )
Korisnikov avatar
By miki
surda napisao:
miki napisao:jel moze neko da mi posalje link od nase privatne lige jer ja ne mogu da je nadjem kad udjem u "privates leagues".
Ne moze preko linka. Ides abecedno pa trazis. Za nasu moras uci pod: From Kertezi League 2014 to La Grotte.
Snasao sam se.Hvala
Imam 7 Amera 2 Srbina 1 Francuza i 1 Urugvajca u ekipi :)
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Ko nije skoro bio na fantaziju nek pogleda svoj tim ima brdo povredjenih igrača.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja sam karadjoz, to mi je stari nalog, bilo mi mrsko da pravim novi
By surda
Huertel oplodi, a dvoumio sam se izmedju njega i Williamsa, jos im je i ista cijena :D
Ali ajde, ostaje nada da ovaj nece sutra razocarati. Neka utjeha je i dobar ucinak Bertansa. Nakon par losijih utakmica u ACB ocekivao sam da ce morati imati jedno malo raspolozenije sutersko vece :D
Korisnikov avatar
By Gale
Ja imam tim ( u kome nema Uertela), ali se još nisam priključio ligi, zato što sam bio limitiran i nisam je našao na spisku.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
ULTRA KOŠARKA napisao:klikneš na "Fifnost leauge to kslForum", i izbaciće ti naziv lige, ti onda ukucaš šifru "oploditelji".
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 31

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]