Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Lepus
Zar ti iz Vrsca nisu dosli u Vizuru zajedno sa Vucurovicem ?
By Nikola44
miki napisao:Kakav neuspeh mladjih kategorija Mege.U kvalifikacijama za JKL izbacila ih Vizura Shark, a u kv. za JJL izbacio ih Beovuk.Tako da ce Miskovi puleni biti ograniceni samo na BG region ove sezone. Nisam bas pratio koga su sve doveli u svoje redove, znam za par igraca iz Vrsca koji su dosli ali ne verujem da su slabiji od Vizure i Beovuka ali eto jedna utakmica im je odredila celu sezonu.
Mega Vizura je i u kvalifikacijama za kadetsku i juniorsku Jedinstvenu ligu zavrsila kao treca sto znaci da ce u obe konkurencije ici dalje i igrati razigravanje sa timovima iz drugih regiona za jos 4 (4 ili 6 dodatnih mesta) ,a s obzirom da je Beogradski region najjaci,vetovatno ce obe ekipe Mege uci u Jedinstvenu,doduse na mala vrata ali kako god....
By Nikola44
Lepus napisao:Zar ti iz Vrsca nisu dosli u Vizuru zajedno sa Vucurovicem ?
Dvojica momaka 1998 godista su dosli sa Vucurevicem u Vizuru,dobili mesto boravka i sve ostalo u hotelu i igraju za Vizuru shark,jedan je Beslac a drugi centar od 2.05,zaboravio sam prezime....
Korisnikov avatar
By miki
Au da ja zaboravio da su prosirivali lige.
U pravu ste , ta dva momka su presla u Vizuru Shark a ne Mega Vizuru, ja sam pomesao.Dusan Beslac i Simeon Jovic obojica 98. godiste igraju 4/5, kvalitetni igraci.U Vizuru je presao i sin od Zeljka Obradovica, Marko.Mislim da je 99. god. igra pleja.Kad sam ga gledao u Zemunu bio je dosta nizi od svojih vrsnjaka ne znam da li je izrastao.
A u Megu su ove sezone stigli isto dosta talentovani klinci:
Aleksa Cabrilo iz Sport Worlda '97 205cm 4/5,Vukadin Milicevic iz Flasa 198cm 3,Uros Plavsic iz Uzica '98 206cm 4,Nikola Miskovic iz Vizure '99 Shark 200cm 3,Marko Kosic iz C.Zvezde '99 195cm 2 i jos par klinaca za koje se prica da su takodje jako dobri ali ja sam naveo samo ove koje znam.
By allstar
@miki: Mislim da si pogrešio u dve stvari: Robijin mali se zove Đorđe, igrao je u mlađim pionirima u Zemunu, ali mislim da je on u Španiji već duže vremena, nisam čuo da se vratio; taj Marko Obradović je neko drugi. Isto tako, taj Kosić što je prešao u Vizuru je prešao iz KK Zvezda, a to je pak klub koji je nastao od mlađih kategorija "stare" Crvene Zvezde (pošto su, prilikom fuzije, mlađe kategorije FMP-a samo preimenovane, a ovi klinci iz "stare" Zvezde su izvisili), znači to ne bi trebalo da bude ovaj Kosić na koga misliš.

Napominjem da možda ipak ja grešim oko ovoga, jer ne poznajem prilike u Vizuri, pišem sam na osnovu onoga što stoji u dokumentu sa odlukama prelaznog roka... A inače: ako neko zna preciznije kako je tačno odrađen ovaj Mega/Shark fisija tj. čiji je zapravo sad koji od tih klubova, gde će da treniraju, ko dobija onu infrastrukturu u Cara Dušana 105, gde je ko završio od trenera odn. u kom klubu će zapravo da radi Žare Vučurević, itd. - bilo bi lepo pročitati.
Korisnikov avatar
By miki
U pravu si sad sam pogledo za Kosica, ja sam mislio da je to onaj klinac sto je bio u Zemunu pa presao u C.Zvezdu isto se zovu i prezivaju a i klub im je slican :), a za malog Obradovica sam bio ubedjen da se zove Marko, ali ipak je Djordje skroz sam promasio. :) Hvala na ispravci.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kolko bre ima tih mojih prezimenjaka kad ne mozete da ih pohvatate? :D

@Allstar Koliko sam ja razumeo celokupna infrastruktura ostaje Vizuri Shark, zato je Misko i ganjao Covketa oko trenaznih sala na Cukarici.
By Nikola44
Vizura Shark i Mega Vizura su oduvek bila dva kluba,s tim sto su u kadetima najbolji isli u Mega Vizuru i to su bile prve ekipe,Vizura Shark je imala svoje ekipe u Beogradskim ligama.....Naravno,Mega je koristila Vizurine sale....Ove sezone su se razdvojili,Vizura Shark ima svoju decu i verovatno ce od ove sezone praviti prvi tim,a Mega je presla kod Covica i sad tamo trenira,i sama mora da se snalazi za talentovanu decu,koje opet ne sumnjam da ce biti,jer je prepoznato da se tu stvarno guraju deca kroz ozbiljnu kosarku....
By Nikola44
allstar napisao:@Nikola44: Hvala na pojašnjenju. Mega Vizura nema pionire i mlađe, samo kadete i juniore?
Tako je,do sad Misko dovede 3-4 dominantna kadeta i ostalo popune igracima iz Vizure Shark,videcemo kako ce sad to ici.....Mada ne sumnjam da ce deca dolaziti na probu u kadete Mega Vizure....
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]