Teme o ostalim sportovima
By hazarder
Rekao sam da necu o cokiju, ali posle toga je usledio Drekslerov post sa pitanjima. Zanemarite sa kog foruma je link, jer bitna je sustina. Mislim da slika daje sve odgovore na taj post.

Slika

Evo odgovora. Ova slika najbolje opisuje koliko se gadim ovakvih spodoba. I jednog i drugog. Nemam amneziju, coki nije "spasilac" Partizana, pa i dalje trezveno razmisljam. Mozda ova slika vise govori o Krcunu, a mozda govori da coki Krcuna mora da slusa bez pogovora, mozda. Odvratni su, kao i svi politicari u Srbiji.
By Jaycee Carroll
Partizan pocinje sa utakmicama,prva je danas od 14h protiv Ciriha.Ajmo crno beli ooooo!
By Jaycee Carroll
Slika

Vidi se da je klinac :lol:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Partizan izgubio sa 2-1 od Ciriha.Kad ne mogu Scepovici i Mitrovic strelac za vas je bio golman Petrovic i to sa gola na gol.haha
By Jaycee Carroll
Ne znam sta se radujes,Stefan nije nimalo los igrac :think: Jebite se Vermezovicu,Tumbakovicu i Djuricu ostali smo bez Eduarda,Zabije i sad S.Scepovic,ostao nam Mitrovic(svaku trecu utakmicu crveni) i (ne)sposobni Scepovic,Markovica i ne racunam za spica.
By milanezija
Ja bih pre gledao Edua nego njega. On je samo protiv JSL livadara uspevao da da gol. U Evropi nije mogao volu rep da ubode. Videti pod AEL Limasol.
By flameni
hazarder napisao:Rekao sam da necu o cokiju, ali posle toga je usledio Drekslerov post sa pitanjima. Zanemarite sa kog foruma je link, jer bitna je sustina. Mislim da slika daje sve odgovore na taj post.

Slika

Evo odgovora. Ova slika najbolje opisuje koliko se gadim ovakvih spodoba. I jednog i drugog. Nemam amneziju, coki nije "spasilac" Partizana, pa i dalje trezveno razmisljam. Mozda ova slika vise govori o Krcunu, a mozda govori da coki Krcuna mora da slusa bez pogovora, mozda. Odvratni su, kao i svi politicari u Srbiji.

citirao sam post, samo da bi neko procitao opet u slucaju da je preskocio prethodnu stranicu...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Liverpul doveo Kutinja za 8.5 miliona funti.Za slicnu sumu mogli su da dovedu i Snajdera.
Izgleda da Juventusu niko ne moze prici.Doveli su sada Anelku na godinu dana,a na leto stize Ljorente i to besplatno.
U Milanu se prica o Kaki,Baloteliju i Drogbi a stigao vec veteran Zakardo :o
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]