Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Karaburac napisao:Ljudi, vi kao IGRACI ste vec u ligi, ali, imate opciju registruj tim, gde morate da potvrdite taj tim koji ste napravili. Prevedeno vi kao IGRACI ste vec u ligi, ali vasi TIMOVI su izbaceni. Dakle izaberete jedan tim, ako imate vise, ili ako imate samo jedan potvrdite taj jedan i to je to.

EDIT: Kada pogledate ko sve igra u ligi videcete da pored nekih igraca stoji ime kluba, a pored nekih ne. Onima kojima stoji ime kluba su registrovali klub, vama kojima ne stoji znaci da jos uvek niste.

Ljudi koji jos uvek nisu registrovali tim su Ultra Kosarka, Lucky, Kure, Grobar1971, MO, Johnzkd, Mutinjo, Magarac (?), MilosNS, Sinisa123, Aleksei, Kostakurta, MileBL, Mix57. Dajte ljudi nemojte da vam propadne fantazi bezveze, registrujte tim.
+1

Stvarno bi bilo zalosno da ljudi koji su hteli igrati ne vide ovo! Mozda bi bilo ok da se prekopira i na klupske teme i to mozda na svaku novu stranicu-jbg ima jos samo malo do pocetka!
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Hvala momci svakako...

elem, on topic, ja taaako imam osecaj da ce Planinic da izdominira,ali sam suvise velika stipsa da ga kupim....zbog toga idem taktikom da od Milutinova cekam rast cene i zaradu a pritom ustekam ok 30 kinti. KOntam da bi pravi fantazer tako uradio...
Korisnikov avatar
By The Answer
Gale napisao:
Karabur : Sledeći put banujemo mutinja kad bude nešto pitao. Jednostavnije je.
Imate moju podrsku!
Korisnikov avatar
By Gale
Mutinjo napisao:Hvala momci svakako...

elem, on topic, ja taaako imam osecaj da ce Planinic da izdominira,ali sam suvise velika stipsa da ga kupim....zbog toga idem taktikom da od Milutinova cekam rast cene i zaradu a pritom ustekam ok 30 kinti. KOntam da bi pravi fantazer tako uradio...
Tako sam i ja počeo, sa sve vedetama od po 5 do 20 k. Kada sam završio pravljenje tima, i ponosno pogledao spisak - odjednom sam hteo da počnem da plačem. Koja su to imena bila...za neke u životu nisam čuo, ali ih je preporučilo to što igraju za 5 k. Osetio sam se kao stranac u sopstvenom timu...
I tako sam ubacio Planinića i još neka poznata lica, valjda će do indeksa 10 da se dogega, majku mu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Galenzi slazem se potpuno za Mutinja, banujemo i jos idemo u KG da bijemo :lol: Elem, ja verujem da ce Gagula da odigra korektno, a pristupacan je te sam ga stavio. Zao mi je za Murica, imam utisak da ce biti indeksni dominator u ovakvoj ''talentom ispunjenoj ekipi'' Partizana.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Ima nas za sada 40 s'tim da jos njih 12 nije registrovalo ekipe. Laki je nesto spominjao da nece biti ovde par dana pre pocetka.... :(
Korisnikov avatar
By Gaja
Nisam siguran ali mislim da ako napravis a i npr posle prvog kola ipak udjes u neku ligu, ipak unese bodove tima u toj ligi sto si usao. Bar je tako bilo na onaj fantazi.

EDIT Ako ima poverenja u tebe onda neka ti da sifru od fantazija pa mu ti ubaci tim, ja sam Mo-u ubacio :mrgreen:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pozvao me je Jopenzi ovde na vrucu jagnjetinu i hladno Zajecarsko, ali toga izgleda ovde nema :D

Edit: Razbice vas Mihajlo Andric :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
MILOS OBILIC napisao:Pozvao me je Jopenzi ovde na vrucu jagnjetinu i hladno Zajecarsko, ali toga izgleda ovde nema :D

Edit: Razbice vas Mihajlo Andric :dance: :dance: :dance:
Meh, ja radije biram hladnu jagnjetinu i vruce pivo, k'o pravi :lol:

Nego, varam li se ja to ili sad Gaja ima sifru za tvoj nalog? JOS NIJE NI POCELO A VEC NEREGULARNOSTI I TO OD STRANE KOMESARA

hahaha, kad se Obilicu na par sati pred zatvaranje u timu volsebno pojave Mijo Babic, Rebic, i ostale vedete...
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 1366

Da, da zanimljivih igrača ima, mada su to sve vete[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]