Korisnikov avatar
By Gale
Nisam još registrovao tim ali sam pogledao spisak igrača...Gde da nađem kretanje cene u zavisnosti od indeksa? U ABA fantaziranju se to moglo videti klikom na ime igrača - ovde mi izbacuje njegovu biografiju...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gale napisao:Nisam još napravio registrovao tim ali sam pogledao spisak igrača...Gde da nađem kretanje cene u zavisnosti od indeksa? U ABA fantaziranju se to moglo videti klikom na ime igrača - ovde mi izbacuje njegovu biografiju...
Nisam video tu opciju, ali isto je kao onomad za ABA da 4 kredita predstavljaju 1 indeksni poen, odnosno ukoliko igrac ima cenu 40 potrebno je da ima indeks 10 da bi mu cena ostala ista, nize pada, vise raste... E sad, koliko tacno raste i pada nisam siguran, nisam primetio tu opciju. Mozda ce je uvesti kad pocne takmicenje?
Korisnikov avatar
By Gale
Nisam imao pojma da je to srazmera...Ništa mi se to ne dopada. Ispada da npr. Luka Mitrović (cena 32) treba da ostvari indeks 8. Da ne govorimo o onim luksuznim igračima koji koštaju 50+.
Vidim ja da će, kao i obično, biti umetnost izbeći bankrot u prvih par kola.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa upravo to, nabili su im cene posteno... Oni ''luksuzni'' bi morali imati minimum nekih 18 indeks da te ne bi ubacili u bulu sa parama... Ja sam standaradno gledao malo da se isprsim za centre, a na krilima i bekovima poslovicno stedim. Jebes ga, trojka moze da ide ili ne ide, samo je skok siguran posao :lol:
Korisnikov avatar
By Gale
Hahaha, pa realno jeste. Nego, Karabur, zašto je meni poznat Tajler Durden i valja li ičemu? Zakleo bih se da je to zapravo ime nekog lika iz nekog filma i da mi je zato poznat.

EDIT: I, da , verovatno još i postoji uticaj pobede/poraza na indeks, nekih 10% recimo, što bi onda značilo da luka mora da ima indeks 9 ako Zvezda izgubi, da bi imao indeks 8. Jel' tako?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gale napisao:Hahaha, pa realno jeste. Nego, Karabur, zašto je meni poznat Tajler Durden i valja li ičemu? Zakleo bih se da je to zapravo ime nekog lika iz nekog filma i da mi je zato poznat.

EDIT: I, da , verovatno još i postoji uticaj pobede/poraza na indeks, nekih 10% recimo, što bi onda značilo da luka mora da ima indeks 9 ako Zvezda izgubi, da bi imao indeks 8. Jel' tako?

What is first rule of fight club? :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Napraviću i ja tim.
Valjalo bi da nas bude bar 20-ak,i da igramo ozbiljno do kraja.
Korisnikov avatar
By Gale
The Answer - Jel' stoji ovaj Karaburov princip određivanja rasta cene od 4:1 i da li se boduju pobeda/poraz?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]