Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
bunja95 napisao:U 8 i 30 Bayern Alba na SK 1
Ovo sto Bajern igra u prvom poluvremenu je nesto najlosije sto sam gledao u poslednje vreme...
Korisnikov avatar
By MilosNS
Dosta "tvrdi" obruci, niko nista ne pogadja... Namestice Kari ovu Balknsku legiju...

Off topic, Stimac je igrac "san svakog trenera"... Jebote taj gleda u Karija ko u boga kad mu prica...
Korisnikov avatar
By dovlimir
nzm, ja sam skeptican u vezi Micica. on sa ovakvom odbranom ne moze da igra na vrhunskom nivou. vidjecemo na kraju sezone, ali za reprezentaciju trenutno nije.
Korisnikov avatar
By Jomer
Bajern je po meni tragicno selektovao ekipu, oni grupu u EL ne prolaze 99%, Aletika u ekipi 0, cetri centra svi sa istim karakteristikama, neka im je bog u pomoci,

Real neka zaboravi na titulu EL, Laso opet rotira igrace po horoskopu koji je napravio predhodno vece, Ajon koji je zver od igraca greje klupu Rejesu,Merziju Burusisu
Korisnikov avatar
By MileBL
dovlimir napisao:nzm, ja sam skeptican u vezi Micica. on sa ovakvom odbranom ne moze da igra na vrhunskom nivou. vidjecemo na kraju sezone, ali za reprezentaciju trenutno nije.
Dobro zapazanje, mora on pojesti jos mnogo pure da bi bio ispred Markovica.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kosarka je igra majstora i ne mogu da osvoje Evroligu ekipe sklopljene preko noci za veliki novac ( Fener, Efes, Cedevita i slicni ), Real kome je marketing i novac vazniji od titule ili Bajern koji se tek pojavio. Pao, Olimpijakos, Barsa, CSKA, Makabi imaju dusu i neko ce od njih biti prvak Evrope, ako Zvezda ne osvoji :D
Edit: Ovaj post je vise za Evroligu pa ga prebacite tamo, ako vas ne mrzi. Mada sam se samo nadovezao na pricu o Bajernu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Cska mi izgleda kao najozbiljniji tim u ovom trenutku do duse nisam glddao real barsu i pao npr. Ali mislim da su oni kadrovski nasli prave igrace i da su im dodeljene prave uloge, s tim sto im je i nov trener pa ce to sve mnogo lepse da funkcionise. Ali jos centra ili cetvorku da zamene i imace sigurno najjaci tim u evropi.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]