Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By objektivni_navijac
ja sam veliki protivnik barcelonine(a i ostali mi nisu nešto dragi) škole košarke, mislim da djecu previše zavlače i da je korisnija ozbiljna košarka aba lige :)
Korisnikov avatar
By Jomer
isto mislimo, nesto kad vidim Hezonju kao da mi je stagnirao ili mozda gresim, sad na sirim temu ali put S Jovica i Dragana Milosavljevica nisu losi kao primer, prvi je iz Nisa presao u KG pa je dosao do reprezentacije, drugi je iz Krusevca presao u KG pa stigao do reprezentacije, i ono sto je Jovic bas pre nekog dana pricao, dok su neki njegovi drugovi stagnirali i gusili sebe u FMP on je igrao za Nis
ne znam ni kako možemo analizirati Hezonju ili imati neko mišljenje, na osnovu jedne utakmice u kojoj je zabio 20 poena, i to utakmice potpuno nevažne... nivo na kojem ti klinci igraju i okolnosti u kojima su, 10 skoro jednakih talenata, kako imati neki sud, meni je to nivo ovdašnjih domaćih liga i prvoligaša :)
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Cini mi se imamo finu perspektivu na poziciji 5 sa Balsom Koprivicom i Markom Pecarskim, bice interesantno pratiti njihov napredak, jer izmedju njihove generacije i generacije Ristica i Milutinova veoma smo tanki na toj poziciji.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jomer napisao:
snoop dog napisao:http://www.telegraf.rs/sport/1243760-no ... cuva-video :violin:
kad pre ovaj mali zapalio za italiju :shock:
Realno jos je previse rano da bi neko dete ali bukvalno dete nazivali novim Teodosicem, to je generalno nas najveci problem, jer moze samo da steti klincima koji vec sa 13-14 godina mogu da istripuju da se vec nesto postigli jer je neki novinar napisao tekst o njima.
Ozbiljnija predvidjanja tek mogu posle 16 godine pa cak i tada dosta ljudi se ujede za jezik, jbt decko jos nije fomirao ni mehaniku suta a vec ga kujemo u zvezde, strasno.
Korisnikov avatar
By miki
Kakav neuspeh mladjih kategorija Mege.U kvalifikacijama za JKL izbacila ih Vizura Shark, a u kv. za JJL izbacio ih Beovuk.Tako da ce Miskovi puleni biti ograniceni samo na BG region ove sezone. Nisam bas pratio koga su sve doveli u svoje redove, znam za par igraca iz Vrsca koji su dosli ali ne verujem da su slabiji od Vizure i Beovuka ali eto jedna utakmica im je odredila celu sezonu.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]