Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Jaka
Ocekivano su ih isprasili,Kroasani su po meni cist prosek,pogotovu bez Vorija na centru. Dobice ih i slovenci :drool:
By skeva
Ne znam da li ste imali priliku, ali veceras je blo milina slusati Dragu Cosica, komentatora sa HTVa, njegov glas pun grcanja zastajkivanja, i ociglednog velikog razocarenja su bili pravi melem za usi 8-)
Korisnikov avatar
By Peja
Hrvati imaju manu samo u pogledu toga sto selektor ne zna da tempira formu, za razliku od jednog Velbeka koji je to najbolje demonstrirao prosle godine kod nas.
Hrvati krenu dobro, oderu sve u grupi pa onda kako odmice takmicenje igraju sve losije a glave sve vise razmisljaju o zlatu i tu im je mana.
Po kvalitetu Danska sigurno nije bolje 6 golova, pogodilo se mnogo stvari da tako dobiju, realan rez je plafon 2 gola za Dance ili Hrvate.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Peja napisao:Hrvati imaju manu samo u pogledu toga sto selektor ne zna da tempira formu, za razliku od jednog Velbeka koji je to najbolje demonstrirao prosle godine kod nas.
Hrvati krenu dobro, oderu sve u grupi pa onda kako odmice takmicenje igraju sve losije a glave sve vise razmisljaju o zlatu i tu im je mana.
Po kvalitetu Danska sigurno nije bolje 6 golova, pogodilo se mnogo stvari da tako dobiju, realan rez je plafon 2 gola za Dance ili Hrvate.
Razlike izmedju tih najboljih su stvarno male tako da vrlo lako odlucuje slabiji dan jedne od njih,recimo Hrvati dobili Dance glatko na OI,na istim Francuzi Hrvate,pa Hrvati Francuze na ovom prvenstvu.Ima tih 4-5 ekipa koje se na svakom takmicenju bore za medalju podjednako i koje uvek dolaze do samih zavrsnica.jesu Francuzi imali monopol na zlatima zadnjih par godina ali moramo priznati da su posle njih Hrvati sa Balicem,Metlicicem,Lackovicem itd posle njih bili najbolji,sada se stvari menjaju Francuzi polako padaju kao i Hrvati a dizu se Spanci i po meni uskoro svetski i evropski prvaci Danci koji preuzimaju primat najbolje rukometne reprezentacije.Svedska,Rusija,Nemacka,Madjarska i sad Slovenija su iza njih,a mi smo tek u onom trecem sesiru bez naznake za napredovanjem nazalost.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jeste gledali zenski derbi izmedju Jagodine i Zajecara?Ja zaboravio
By sasa 076
Ovi danci nisu normalni ko da su bili u kupleraju do pola sata od tekme sramota
By sasa 076
Zajecar nema premca u nasoj ligi, ali treba jos 2-3 igracice i malo vise para pa da igraju u ligi šampiona
By milanezija
sasa 076 napisao:Ovi danci nisu normalni ko da su bili u kupleraju do pola sata od tekme sramota
Nabacili im Spanvi neke Lolite.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 146

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]