Stare teme
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Iskrene cestitke Surdi! Momak je izdominirao od pocetka do kraja ( kao Ameri na SP) i potpuno zasluzeno pobedio! :clap:

Ekipo nadam se da se vidimo na ABA fantaziranju-pojacani sa jos nekim momcima koji su ovo SP preskocili.
Korisnikov avatar
By Antoine
Korto Malteze napisao:Iskrene cestitke Surdi! Momak je izdominirao od pocetka do kraja ( kao Ameri na SP) i potpuno zasluzeno pobedio! :clap:

Ekipo nadam se da se vidimo na ABA fantaziranju-pojacani sa jos nekim momcima koji su ovo SP preskocili.
+1
Korisnikov avatar
By Poska
Одлично 12. место!
By surda
Hvala na cestitkama!
Sta da kazem, dominacija mi je u krvi :D
Cijenim da je ovo jos malo potrajalo "habla"-li bi mi spanski u 16tu XD
Nadam se da ce biti nesto i za ABA ili makar za Evroligu.
Korisnikov avatar
By Gale
Najiskrenije čestike Surdi na pobedi, a ostalim učesnicima na fer i korektnoj borbi . Ovo takmičenje okupilo je zaista rasne igrače, i bila mi je čast i zadovoljstvo da igram sa vama.

Naravno, zadovoljstvo je nešto umanjeno činjenicom da sam turnir završio na 13. od mogućih 14. mesta. S' tim u vezi, očigledno je da se nisam snašao u ovom, turnirskom, obliku takmičenja i da sam odigrao loš šampionat. Ipak, odatle svi možemo da izvučemo vredan nauk za budućnost: Ja nisam nepobediv i protiv mene je moguće igrati. I ja sam samo čovek i imam ponekad loš fantasy dan/ do dve nedelje.
S tim ohrabrenjem pozdravljam Vas i nadam se da ćemo što skorije ponovo ukrstiti fantasy sastave. Pozdrav i živeli! :obscene-drinkingbuddies:
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Gale napisao:Najiskrenije čestike Surdi na pobedi, a ostalim učesnicima na fer i korektnoj borbi . Ovo takmičenje okupilo je zaista rasne igrače, i bila mi je čast i zadovoljstvo da igram sa vama.

Naravno, zadovoljstvo je nešto umanjeno činjenicom da sam turnir završio na 13. od mogućih 14. mesta. S' tim u vezi, očigledno je da se nisam snašao u ovom, turnirskom, obliku takmičenja i da sam odigrao loš šampionat. Ipak, odatle svi možemo da izvučemo vredan nauk za budućnost: Ja nisam nepobediv i protiv mene je moguće igrati. I ja sam samo čovek i imam ponekad loš fantasy dan/ do dve nedelje.
S tim ohrabrenjem pozdravljam Vas i nadam se da ćemo što skorije ponovo ukrstiti fantasy sastave. Pozdrav i živeli! :obscene-drinkingbuddies:
Alal vera za post :clap:
Razbili smo mi mit o nepobedivosti ko mi 2002 u Indianapolisu! :lol:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]