familija napisao:DJilas potvrdio kod Tegija, da vazi Kosarkasko drzavljanstvo o cetiri stranca..Srbi iz Bosne su stranci? Kakva glupost....
familija napisao:DJilas potvrdio kod Tegija, da vazi Kosarkasko drzavljanstvo o cetiri stranca..Srbi iz Bosne su stranci? Kakva glupost....
skeva napisao:Ako igraju za Bosnu onda jesu.familija napisao:DJilas potvrdio kod Tegija, da vazi Kosarkasko drzavljanstvo o cetiri stranca..Srbi iz Bosne su stranci? Kakva glupost....
I kad ne budes prvi ti...
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Mutinjo napisao:Ko mi je mucki obrisao komentar neka mu crkne tastaturaNisam ja, ali moze da se i greskom obrise...meni se cini da sam pre dva-tri dana obrisao jedan greskom..mada niko se nije javio...Postavio je neko neke nebuloze sa slovima (otvorio novu temu) i ja da je sto pre obrisem promasim i obrisem nesto drugo..
http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."
milanezija napisao:Da li je Subotic Crnogorac ili Srbin?Srbin!Savovic je stranac.
JOŠ DAVNO KO DETE JA NAŠO SAM PUT DA BUDEM UZ TEBE I SREĆAN I LJUT ! MNOGI SU HTELI DA SRUŠE NAM SVE,A LJUBAV KA TEBI JOŠ JAČA JE !
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]