Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Lika
SASA BANJAC napisao:Pu,jebo vas ko vas sastavi lude ! :)
Brate ja razumijem svakakve nastranosti, ali šta ovi naši rade u ovoj temi, nije mi jasno, života mi! :lol:
Ko je uopće pokrenuo ovu temu, onaj nastrani Yopic 100%, a sigurno je i ona brkata spodoba @Texxx tu imala prste, pa sad kulira. :D
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ti, matori, bolje da si okacio neku slicicu, nego da nam ovde pridikujes :mrgreen: .
Vidis bre koliko se trudimo, sta sve moramo da uradimo za pobedu. Al' nije nam tesko, vredelo je... :D
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Lika napisao:
SASA BANJAC napisao:Pu,jebo vas ko vas sastavi lude ! :)
Brate ja razumijem svakakve nastranosti, ali šta ovi naši rade u ovoj temi, nije mi jasno, života mi! :lol:
Ko je uopće pokrenuo ovu temu, onaj nastrani Yopic 100%, a sigurno je i ona brkata spodoba @Texxx tu imala prste, pa sad kulira. :D
E moj brate ti si nekad bio alfa i omega "manijakalizma" na ovom forumu...Pogledaj sad,bro pa ti si Amish u poredjenju sa ovima... :)

Evo ga i Vins prekaljeni manijak i on je medju njima,sunce ti jebem koliko smo ogrezli u nastranosti,pa covek nas prepoznaje po fetishima ne po kosarci :)

Hustler je za nas Tik-Tak :)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Tipus koji na gifu gore njuška ženi nožni palac isti Rodžer Federer, leb ga jebo nastranog
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Vincent Vega our man in Amsterdam brutalna fotografija!
I tacno znam o cemu razmislja ovaj pas... :drool:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Sta sve covek mora da uradi zbog pobede...
Slika
Slika
Slika
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 54
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]