NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bice dobra zamena Hauard najboljem centru Evrope i Sveta Nikoli Pekovicu.
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Bice dobra zamena Hauard najboljem centru Evrope i Sveta Nikoli Pekovicu.
U pitanju je trejd da Hauard ode u Bruklin,Lopez u Minesoti,a Lov u LAL.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jaycee Carroll napisao:
MILOS OBILIC napisao:Bice dobra zamena Hauard najboljem centru Evrope i Sveta Nikoli Pekovicu.
Lopez je bolji od Haurda ako cemo da verujemo Seku.Meni se vise svidja Lopez jer ima i sut.Bruklin tu gresi po meni,ali dobijaju zvezdu.
Lov je OK igrac.
Ipak Minesota bi tu profitabirala
Korisnikov avatar
By tdi
Minesota bi tako imala dva centra ( Lopez, Pekovic), neverujem da za oboicu ima mesta i minuta. Plus Pekovicu izlazi ugovor, postaje slobodan igrac, jedino da u Minesoti znaju vec sad da Nikola nece nastaviti sa njima.
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:
Jaycee Carroll napisao:
Lopez je bolji od Haurda ako cemo da verujemo Seku.Meni se vise svidja Lopez jer ima i sut.Bruklin tu gresi po meni,ali dobijaju zvezdu.
Lov je OK igrac.
Ja mislim da bi Luzersi bili najzadovoljniji trejdom,zatim Bruklin,pa na kraju Minesota.
Korisnikov avatar
By MileBL
MILOS OBILIC napisao:
Jaycee Carroll napisao:
Lov je OK igrac.
Nema od toga nista ako ne bude ukljuceno jos nekoliko zvucnih imena.
Sta ce Lejkersima dva jaka igraca na istoj poziciji: Gasol i Lov,
Sta ce Minesoti Pekovic i Lopez napoziciji centra, samo bi Bruklin mozda dobio nesto sa Hauardom u odbrani
Korisnikov avatar
By tdi
Pazi sad, Bruklin je druga najskuplja ekipa u ligi, a za sledecu sezonu vec imaju 89,549,044 dolara. Ako bude Dvajt to je jos 20 milki :o . Valjda Rus zna kako ce :lol:
Korisnikov avatar
By rudonja
Slika
Korisnikov avatar
By Antoine
@Rudonja
Ružniji logo u životu nisam video. A video sam ih mnogo. A tek kombinacija boja... :?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Rudonja odakle tebi ta slika kad sam ja video sliku na kome je pelikanov kjun okrenut na desnu stranu?
Sa Reyom se ne slazem jer mi NBA i nije nista posebno,a Evroliga joj se sve vise priblizava.Mozda i presla NBA.
Nema Novickog i Lopeza,a igra vrhunska podvala Cendler
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 1224

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.