Stare teme
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Peja napisao:
MookieBlaylock napisao:
Pink Panther napisao: iznenadili biste koji igrač je puknuo i popizdio,napisat ću kad ispadnemo mislim da je fer tako.mogu na pp :mrgreen:
10 jura na Simona? :D

Žao mi je što ste se raspali, ali to nam je ovde svima usud izgleda. Mi smo te scenarije već gledali.
ahahah, i ja sam tipovao na Simona
Je l' da da Simon izgleda kao tempirana bomba, onaj tip što ćuti dok ne prekipi? :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
milica napisao:
Pink Panther napisao:mi više nemamo reprezentaciju prema onom što sam čuo iz seville.
tweet davida picka je točan,samo se to već desilo nakon senegala.jučer je tek bio spektakl.
tim je okrenuo leđa selektoru.
Žao mi je, kao da gledamo reprizu naših iz 2005... Jedino se nadam se da vaši igrači neće okrenuti leđa reprezentaciji, i da ćete uz nekog drugog selektora postati pravi tim. Ponekad se do zvezda stigne preko trnja...

Žao mi je i jer mi se čini da je takav raspad posle Senegala došao i delom zbog potcenjivanja razvoja afričke košarke, pretpostavke da se radi o velikoj blamaži za koju onda treba naći i krivca.
A mislim da ćemo tek u narednom periodu videti da uopšte nije sramota izgubiti od ekipe iz zapadne Afrike, jer imaju i fizičke predispozicije i ekonomiju koja se razvija suludim stopama rasta što će se sigurno odraziti na lokalni sport.
NBA danas dosta ulaže u Afriku, u kampove. Podpredsednik NBA Afrike je napravio i sportsku gimnaziju sa internatom odakle je Dieng posle dve godine nastavio srednju školu u Americi...
Ujiri takodje hoće da u Nigeriji napravi košarkašku akademiju po uzoru na fudbalske akademije u Africi, nevezano za školski sistem...
Ovo naravno ne znači da sad košarka tamo može da se poredi sa fudbalom, ali u velikim gradovima ima više košarkaških terena tako deca danas počinju ranije, a ne sa 15 kao nekada Olajdžuvon još gore tek na koledžu kao Mutombo.

Hrvatska je možda prva jaka evropska ekipa koju je pobedio Senegal, ali mislim da sigurno nije poslednja...
Dan kada budu naucili da igraju kosarku bice veoma tuzan dan za Evropljane.
Korisnikov avatar
By milica
Karaburac napisao:
milica napisao:
Pink Panther napisao:mi više nemamo reprezentaciju prema onom što sam čuo iz seville.
tweet davida picka je točan,samo se to već desilo nakon senegala.jučer je tek bio spektakl.
tim je okrenuo leđa selektoru.
Žao mi je, kao da gledamo reprizu naših iz 2005... Jedino se nadam se da vaši igrači neće okrenuti leđa reprezentaciji, i da ćete uz nekog drugog selektora postati pravi tim. Ponekad se do zvezda stigne preko trnja...

Žao mi je i jer mi se čini da je takav raspad posle Senegala došao i delom zbog potcenjivanja razvoja afričke košarke, pretpostavke da se radi o velikoj blamaži za koju onda treba naći i krivca.
A mislim da ćemo tek u narednom periodu videti da uopšte nije sramota izgubiti od ekipe iz zapadne Afrike, jer imaju i fizičke predispozicije i ekonomiju koja se razvija suludim stopama rasta što će se sigurno odraziti na lokalni sport.
NBA danas dosta ulaže u Afriku, u kampove. Podpredsednik NBA Afrike je napravio i sportsku gimnaziju sa internatom odakle je Dieng posle dve godine nastavio srednju školu u Americi...
Ujiri takodje hoće da u Nigeriji napravi košarkašku akademiju po uzoru na fudbalske akademije u Africi, nevezano za školski sistem...
Ovo naravno ne znači da sad košarka tamo može da se poredi sa fudbalom, ali u velikim gradovima ima više košarkaških terena tako deca danas počinju ranije, a ne sa 15 kao nekada Olajdžuvon još gore tek na koledžu kao Mutombo.

Hrvatska je možda prva jaka evropska ekipa koju je pobedio Senegal, ali mislim da sigurno nije poslednja...
Fale im treneri pre svega, tako da smo mirni još neko vreme :D
By Edibledi
Финци јуче водили 68-65 против Турске на 0:15 до краја и Копонен је имао 2 сл. бацања.
Промаши си он лепо оба бацања а Акјол погоди тројку на 0:04 за 68-68.
У продужетку добили Турци 77-73.

Ето шта ти је спорт. Колико мало те дели од успеха толико и од провалије.
Korisnikov avatar
By Poska
milica napisao:
Karaburac napisao:
milica napisao:

Fale im treneri pre svega, tako da smo mirni još neko vreme :D[/quote]

Још мало, и ја ћу да им се прикључим да им помогнем :lol:
Korisnikov avatar
By Gaja
Steta za Hrvatsku, posle EP prosle godine ocekivalo se da se vratite na stare staze ali opet raspad iznutra.
I Angola pobedi Australijance, mislim da su namerno izgubili jer odmarali Inglesa i Bejnsa.
Moreira index 45 i 38 poena. :confusion-seeingstars:
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]