Stare teme
By grobar sa kosova
Ovaj drim tim je najgori u istorij.Nijedna Zvezda osim Rouza ne igra za amere a i on je totalno van forme.Spanci osvajaju ovo lagano jer su za klasu bolji od svih.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
ULTRA KOŠARKA napisao:PP šta je kumovalo ovom razjebavanju reprezentacije ? Nešto kontam da nije poraz od Senegala, jel od početka ne štima ništa.
teško je pisati dok se neznaju detalji

ali nekoga tko zna,teško je prevariti,nije li tako??? nemožeš biti trener-tiranin ako nemaš apsolutni autoritet znanja pred svima,igračima i stožerom.

repeša ima taj stil, okarakteriziran je kao prodavač magle među igračima, ego i sujeta mu nisu dali da se prilagodi-ovo je logičan kraj.
Korisnikov avatar
By Peja
MookieBlaylock napisao:
Pink Panther napisao: iznenadili biste koji igrač je puknuo i popizdio,napisat ću kad ispadnemo mislim da je fer tako.mogu na pp :mrgreen:
10 jura na Simona? :D

Žao mi je što ste se raspali, ali to nam je ovde svima usud izgleda. Mi smo te scenarije već gledali.
ahahah, i ja sam tipovao na Simona

PP, ne brini jedan dobar mec moze sve da okrene, tako ste i prosle godine prvu pukli i svi vas otpisali a onda dobili neki egal i vaskrsli
Korisnikov avatar
By The Answer
Salvatore Guliano napisao:Au sta sam ja propustio... opet :/

Sta sad imate li sanse za dalje?
Imaju sanse i za drugo mesto, a ako Francuzi ne ispadnu gamad, to znaci zurka :D
The Answer napisao:
Salvatore Guliano napisao:Au sta sam ja propustio... opet :/

Sta sad imate li sanse za dalje?
Imaju sanse i za drugo mesto, a ako Francuzi ne ispadnu gamad, to znaci zurka :D
To bi bilo verovatno propast jedne od dve reprezentacije :) a utakmica nikad gora za glrdanje 100%
Korisnikov avatar
By Jomer
Pink gledam utakmice na RTS HD bez reklama i vec druga vasa utakmica da neko napus### Rudeza, prvi je krenuo Simon gde je malo falilo da izbije neko vece s#### pa se nastavilo sa Tomicem i mislim Bogdanovice, ne znam sta im je decko kriv da li je to ono nase balkanski sto je potpisao za Indianu
Korisnikov avatar
By milica
Pink Panther napisao:mi više nemamo reprezentaciju prema onom što sam čuo iz seville.
tweet davida picka je točan,samo se to već desilo nakon senegala.jučer je tek bio spektakl.
tim je okrenuo leđa selektoru.
Žao mi je, kao da gledamo reprizu naših iz 2005... Jedino se nadam se da vaši igrači neće okrenuti leđa reprezentaciji, i da ćete uz nekog drugog selektora postati pravi tim. Ponekad se do zvezda stigne preko trnja...

Žao mi je i jer mi se čini da je takav raspad posle Senegala došao i delom zbog potcenjivanja razvoja afričke košarke, pretpostavke da se radi o velikoj blamaži za koju onda treba naći i krivca.
A mislim da ćemo tek u narednom periodu videti da uopšte nije sramota izgubiti od ekipe iz zapadne Afrike, jer imaju i fizičke predispozicije i ekonomiju koja se razvija suludim stopama rasta što će se sigurno odraziti na lokalni sport.
NBA danas dosta ulaže u Afriku, u kampove. Podpredsednik NBA Afrike je napravio i sportsku gimnaziju sa internatom odakle je Dieng posle dve godine nastavio srednju školu u Americi...
Ujiri takodje hoće da u Nigeriji napravi košarkašku akademiju po uzoru na fudbalske akademije u Africi, nevezano za školski sistem...
Ovo naravno ne znači da sad košarka tamo može da se poredi sa fudbalom, ali u velikim gradovima ima više košarkaških terena tako deca danas počinju ranije, a ne sa 15 kao nekada Olajdžuvon još gore tek na koledžu kao Mutombo.

Hrvatska je možda prva jaka evropska ekipa koju je pobedio Senegal, ali mislim da sigurno nije poslednja...
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]