Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Mutinjo napisao:
Karaburac napisao:Prvi put cujem, zaista.
Mislim da je i Yopic upotrebio taj izraz za njih pre neki dan, nisam siguran.

Priznaćes, nije potpuno bez osnovaḅ
Jeste.
Interna fora i kod nas, zemlja Magreba (Francija) i zemlja Beneluksa (Danska).
Alžirci, Marokanci, Tunižani, Senegalci...sve eufemizmi za Francuze. Ograda: bar u internoj komunikaciji mom društvu.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Au bas sam juce navijao za komsije a oni nikako da se vrate,taman na -9,-10 i onda prime trojku.
Jedna stvar me odusevila,ne znam da li ste primetili u mislim zadnjoj cetvrtini Hrvati na negde -14 tako nesto,Dario pobesneo prvo faul-kos pogadja i bacanje,zatim trojka,a onda odlicna odbrana u sledecem napadu.
Nije uspeo da vas vrati nazalost,ali tad se video njegov pobednicki mentalitet i liderstvo.Ej bre decko od 20 godina kaze:"Ja cu" i preuzima odgovornost bez straha.
Mi realno nemamo takvog igraca,ovi iskusniji mozda i Bogdan,ali tako mladog ne.
Sutira trojku u trecoj sekundi napada i pogadja bez koske bre.Odusevljen sam bio i bas sam se nadao preokretu al jbg.
Svakako bitan igrac i bas mi se dopada.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
mi više nemamo reprezentaciju prema onom što sam čuo iz seville.
tweet davida picka je točan,samo se to već desilo nakon senegala.jučer je tek bio spektakl.
tim je okrenuo leđa selektoru.
iznenadili biste koji igrač je puknuo i popizdio,napisat ću kad ispadnemo mislim da je fer tako.mogu na pp :mrgreen:

o jučerašnjoj utakmici neću puno,kurcobolja se vidjela iz aviona.nema kemije,međuljudski odnosi su narušeni,tako nema ni energije ni fokusa (dva osnovna preduvjeta za pobjedu) . napravili smo četiri faula u prvom poluvremenu,a grci nam 12 od prvih 20 oena zabijaju iz kontre i sekundarne tranzciije a mi tada imamo 1 jebeni faul. nakon ovog nemamo dalje šta razgovarat.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Pink Panther napisao: iznenadili biste koji igrač je puknuo i popizdio,napisat ću kad ispadnemo mislim da je fer tako.mogu na pp :mrgreen:
10 jura na Simona? :D

Žao mi je što ste se raspali, ali to nam je ovde svima usud izgleda. Mi smo te scenarije već gledali.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
MookieBlaylock napisao:
Pink Panther napisao: iznenadili biste koji igrač je puknuo i popizdio,napisat ću kad ispadnemo mislim da je fer tako.mogu na pp :mrgreen:

Žao mi je što ste se raspali, ali to nam je ovde svima usud izgleda. Mi smo te scenarije već gledali.
Slika
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Pink Panther napisao:
MookieBlaylock napisao:

Slika
Opa, ima krvi i u naizgled flegmatičnom Anti? :D
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]