Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Odlični su Grci, baš sam iznenađen.
Procenat šuta za tri im je bio neka beda ( tipa 3-15 ili još gore) i opet dobiše Hrvate bez problema. Kao udav su, samo stežu i stežu.
Nisam zapamtio da Kajmakoglu toliko valja.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ako Senegal dobije Filipine, Hrvati ispadaju?
(ako se racuna medjusobni skor :think: )
Edit: zajeb, ne ispadaju, nego idu na Spance. Sto mu dodje isto.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Gale pomenu Kajmakoglua. Ja tog igrača obožavam, on toliko vredi da je to nenormalno(Gale je limitiran pa to nije video ranije :lol:) da sam trener ili vlasnik kluba ne bih žalio para sa ga imam u timu.

Imam neki osećaj da će Alzirci sutra volšebno da izgube od Persijanaca manje od 6 i nas da nameste mecki na rupu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mutinjo napisao:Gale pomenu Kajmakoglua. Ja tog igrača obožavam, on toliko vredi da je to nenormalno(Gale je limitiran pa to nije video ranije :lol:) da sam trener ili vlasnik kluba ne bih žalio para sa ga imam u timu.

Imam neki osećaj da će Alzirci sutra volšebno da izgube od Persijanaca manje od 6 i nas da nameste mecki na rupu.

Jel ovo neko zezanje koje sam propustio ili?
Korisnikov avatar
By The Answer
Karaburac napisao:
Mutinjo napisao:Gale pomenu Kajmakoglua. Ja tog igrača obožavam, on toliko vredi da je to nenormalno(Gale je limitiran pa to nije video ranije :lol:) da sam trener ili vlasnik kluba ne bih žalio para sa ga imam u timu.

Jel ovo neko zezanje koje sam propustio ili?
Tako mi zovemo Francuze, godinama.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Karaburac napisao:Prvi put cujem, zaista.
Mislim da je i Yopic upotrebio taj izraz za njih pre neki dan, nisam siguran.

Priznaćes, nije potpuno bez osnovaḅ
Korisnikov avatar
By Peja
Spanjolc bas ne blistaju protiv Francuza, iako vode, bojim se da po nepisanom pravilu ne dodje sutra onaj dan kad im ulayi sve sa 9 metara kao prosle godine
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]