Stare teme
By strelac
Ko ponekad pogleda ragbi utakmice,gde NZ redovno daleko dogura,imao je priliku da je vidi.Jedan od najboljh ragbi timova sveta.

Meni je to bas dozivljaj za videti.Svaka im cast na tome,jer tradicija se cuva i postuje.
Korisnikov avatar
By Kure
The Answer napisao:Zasto uopste mislite da znaju za haku? Poznato je koliko ih zanima sve van SAD. Da se ne lazemo, da je nisu igrali 2002 ni ja ne bih znao. Gde da vidim, u Srecnim ljudima?

edit Jebote, Rouz je u Beogradu za Tea rekao- "onaj mali sa kosicom sto je dobro igrao u Turskoj", u trenutku kada je Teo verovatno najbolji plej Evrope. Kad iz svoje branse nemaju pojma kako ce o ovome.
+100000

Они генерално на жалост немају појма о ничему... Ево сад ми је у гостима сестра из Америке која се тамо школовала од првог разреда, завршила хај скул па сад и колеџ и мастерирала и страшно је колико има узак поглед и уско знање о свему што није њена струка (ето нпр. кад јој је речено да преседа у Цириху појма није имала да је то град у Швајцарској, а долази већ једно пети пут од тога је два пута преседала у Паризу, а три пута у Цириху :lol: )... А она је у тих 10% - 15% шатро образованих, плашим се и да помислим какви "генијалци" су остали...

Извините за оф.

Slika
:lol: :lol:
Haka je sjajan spoj tradicije i sporta :clap:
Uzgred, pitanje je koliko bi iko od nas baratao činjenicama o drugim kulturama da nam je zemlja površinom velika gotovo koliko cijela Evropa. Amerikanci zbog ogromnih udaljenosti ne poznaju ni svoju zemlju kako treba, što je razumljivo. A nije baš ni da kod nas svi znaju za, na primjer, "male" kineske gradove od po nekoliko miliona stanovnika. Sve je to relativno i ništa ne govori o pojedincu iz bilo koje zemlje.
Izvinjenje za off.
Korisnikov avatar
By The Answer
MookieBlaylock napisao:Haka je sjajan spoj tradicije i sporta :clap:
Uzgred, pitanje je koliko bi iko od nas baratao činjenicama o drugim kulturama da nam je zemlja površinom velika gotovo koliko cijela Evropa. Amerikanci zbog ogromnih udaljenosti ne poznaju ni svoju zemlju kako treba, što je razumljivo. A nije baš ni da kod nas svi znaju za, na primjer, "male" kineske gradove od po nekoliko miliona stanovnika. Sve je to relativno i ništa ne govori o pojedincu iz bilo koje zemlje.
Izvinjenje za off.

Slazem se, nismo ni mi zlato, retko ko zna da nabroji i glavne gradove nekih azijskih i africkih zemalja (koji su inace po brojnosti ko cela Srbija ili ako ne to onda mnogo veci od Beograda) a kamoli nesto vise. Da nabroji neku od 28+7 drzava Indije ili glavni grad neke od 50+1 drzava SAD (a da nije Sakramento), neki od milionskih kineskih gradova... ili pakistanskih... ali Ameri su posebna dimenzija, Ameri su presli igricu sto se toga tice!
By surda
Ruku na srce mozes nismo ni mi cvjecke. Sigurno preko 50% ljudi i kod nas ne zna gdje je Cirih. Da ne pricam o ostalim stvarima :)

Sta ocekujete u mecu Grcka-Hrvatska? Mislim da su komse realno jace i da ce da dobiju, ali vidim da kladionice favoriziju Grke. Cijenim da je to samo zbog trenutne forme, ali pokazace se Hrvati kad treba.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Peja napisao:HRvati bi mogli zesce da se samoubiju ako izgube ovo, navijacu za njih svakako
Možda hoće da izbegnu nas, a da idu na Špance :D
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]