Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Salvatore Guliano napisao:
MilosNS napisao:Jel ima prenos na rt shit?
Kako sam razumeo ima bar je tako bilo reci...

Kako je kul ova reklama Oooooo Beko :)
То је мој човек. И мени је омиљена, када почне, ја певам уместо тв-а! :lol:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
U ovoj reklami za Beko su makar mogli da promene ono 'Eurobasket'.
A Balk(an)man...Kad zavrsi karijeru komotno moze da se prikljuci Eyesburn-u :D
SlikaSlika
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
E drugari,u ovoj reklami za BEKO sto ide u poluvremenu i cetvrtinama...Obratite paznju koliko puta riba stavi ruke na bokove...Ja sam brojao mislim da je 4 puta ili 5 nisam siguran,znaci u apsolutno svakoj sceni gde se pojavljuje stavlja ruke na bokove...:) Video sam to jos na EP-u...

Znam smesno je da sam to primetio,ali profesionlana deformacija je u pitanju :)
Korisnikov avatar
By Poska
Да не цитирам сваког од вас. @Гаја ма и док иде меч се певуши, када се уочи реклама на пеналу :)
@ Винсет Вега То сам и ја приметио, могли су да промене еуробаскет. Овог Балкмана сам убацио у фантази тим, а да нисам ни знао ко је у питању. Сада када сам га видео у дресу, сам се сетио, одличан погодак.
@ Саша Бањац Шта си ти приметио, хахаххахахаха
@ Ћоми, Драган би ишао од једног, до другог до трећег, шут не би упутили :)
Jomer napisao:ma koliko ih ja mrzim, mislim da su Spanci prebacilu legendarnu generaciju SFRJ iz 1989 :(
mislim da im je samo klupa jača sad s Ibakom, ostalo nisam nešto siguran, previše je za njih nepovoljnih matchupa :)
Jedan utisak iz utakmice Španija Brazil je da mi je Brazil nekako divljačka ekipa. Centri su nekoliko puta OK sarađivali ali niski igrači sve solo akcija i ulaz, pa oni nisu mogli na trojki cijelu utakmicu da ostanu sami, da stvore višak. Znam to govori i o odbrani Španaca ali opet mi je skroz tanko to sve.
Neko reče Brazil dobro igrao a opet onako prošao, ja bih ipak rekao da je Brazil podsjetio na Finsku protiv Amera, "skinuli gaće prije utakmice" (da se tako slikovito izrazim :D ).
Slažem se da su i sudija navlačile za Španiju ali to je bilo i za očekivati. :)
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]