Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Kako bih ja volio ponovo kod nasih da vidim ovakvu napaljenost i zelju za pobjedom kakvu imaju Spanci. To kod nas nisam vidio jos od '98 i Atine.
Realno, ESP vs USA bi bilo jedino pravo finale , sto ne znaci da ne bih volio da nasi naprasno polude i pomrse im konce, samo ne znam kako.
By jesus el savior christ
Brazilci sto je najgore ubacili i brdo teskih suteva, i opet su dali samo 58 poena...

EDIT: A s druge strane, bez uvrede, al malo mi delujemo svi ovde, tj vecina, kao one "sisice" sto gledaju sa strane kako neki grubijan cepi nekog lika, i kao kukulele , mi smo sledeci. Jedno ludo sutersko vece i mi dobijamo Spance.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Lucky napisao:Kako bih ja volio ponovo kod nasih da vidim ovakvu napaljenost i zelju za pobjedom kakvu imaju Spanci. To kod nas nisam vidio jos od '98 i Atine.
Realno, ESP vs USA bi bilo jedino pravo finale , sto ne znaci da ne bih volio da nasi naprasno polude i pomrse im konce, samo ne znam kako.
+1000
Ja kod nasih jedva da vidim zelju,skoro nikakvu,sve su nesto smuseni i smoreni i ne znaju sta ce s loptom.
Mozda i gresim,ali kad gledam utakmice ovih mojih idola Drazen,Bodiroga,Divac oni su bre ginuli za pobedu,u svakom sekundu znali su sta hoce u napadu i gde lopta treba da zavrsi.
Nekako mi se cini,mada ja tad nisam bio ni ziv da je ono sto je nas izdvajalo osim talenta i znanja neverovatna zelja za pobedom i dokazivanjem.
Korisnikov avatar
By Kure
Peja napisao:Rale ce dobiti naziv 'dozivotni' aka Boda Tajson
Платио бих да гледам бокс меч Носоња против Рејеса. :lol:

Јбг, размонтираше их, али мислим да овај меч није право мерило снаге Шпанаца јер им је од старта све полазило за руком, као против нас прошле године... Онда један нервозан меч на нож и изгубише европску титулу.
Korisnikov avatar
By Peja
Kure napisao:
Peja napisao:Rale ce dobiti naziv 'dozivotni' aka Boda Tajson
Платио бих да гледам бокс меч Носоња против Рејеса. :lol:

Јбг, размонтираше их, али мислим да овај меч није право мерило снаге Шпанаца јер им је од старта све полазило за руком, као против нас прошле године... Онда један нервозан меч на нож и изгубише европску титулу.
Steta sto Felipe nema neku minutazu
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Pa da bas im je krenulo od samog pocetka i gotovo sve je ulazilo.Masina jesu,ali nepobediva hmmm.Lose sutersko vece ili Pau bez ucinka i odose.U kosarci se nikad ne zna.
Btw. @Kure potpis je legendaran,taktika ova!! :-D :-D :-D
Korisnikov avatar
By Lucky
GetBuckets napisao:
Lucky napisao:Kako bih ja volio ponovo kod nasih da vidim ovakvu napaljenost i zelju za pobjedom kakvu imaju Spanci. To kod nas nisam vidio jos od '98 i Atine.
+1000
Ja kod nasih jedva da vidim zelju,skoro nikakvu,sve su nesto smuseni i smoreni i ne znaju sta ce s loptom.
Mozda i gresim,ali kad gledam utakmice ovih mojih idola Drazen,Bodiroga,Divac oni su bre ginuli za pobedu,u svakom sekundu znali su sta hoce u napadu i gde lopta treba da zavrsi.
Nekako mi se cini,mada ja tad nisam bio ni ziv da je ono sto je nas izdvajalo osim talenta i znanja neverovatna zelja za pobedom i dokazivanjem.
Sve to ja sada vidim u Spanskoj ekipi, kao i izuzetan timski duh i prijateljstvo koji je krasilo i nase vanzemaljce. Spance ne volim zato sto svoju cigansku stranu pokazuju cim imaju malo losiji dan sa bacakanjima i prigovorima, ali im skidam kapu na kvalitetu ove generacije na izmaku.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Tačno bi volio da neki matorac, kad se bude lomilo (tipa Mačada), tamo u 1/4, 1/2, kad već nema šta izgubiti izdeveta nekog iz kvarteta Rudi, Pau Gasol, Rubio, Rejes, a može sve odreda. Kakvi antipatici sve ti ne jebem.
Ali za igru kapa dole.
Nadam se da će im opet Teo pokvariti veselje, onu tamo subotu ako se ne varam.
Korisnikov avatar
By gramada
Furija furiozno u 1/4 , tranzicija,reket,sut, iz udzbenika.

Njihov kvalitet je nesporan, ali neverovatno kako sudije navlace u ovakvoj utakmici kao i prepadanje spanaca na svaku sudijsku odluku.
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]