Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Uvek kad pogledam Spance kako se izivljavaju zamisljam kako bi bilo da imamo sposobnog Darka, Krstica pa sad tu moze i Raduljica, da je zdrav Novica, i Bjelica kao 5ti visoki.

Naravno ovo potkrepljujem onim partijama Darka protiv Paua, Novicinim 2009 i 2010 kad smo ih dobijali
Korisnikov avatar
By Kure
Zex88 napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Istrčasmo previše unapred, ali projektovano finale SAD-Španjolska bi bio pakao
Samo tada bi navijao za Spance..
Ја бих навијао за повреде и општу тучу... Ретко иритантне нације...

Ха, ха, ха, браво Милоше, Гај им фали... :lol:
Slika
Поред свих особина које поседује, а које терају на бацање пегле, има и фацу педерско-пацовску која гарантује да ће те избости са леђа када је сигуран да се нећеш осврнути и кад су ти руке везане...
Korisnikov avatar
By Duka85
Ove dve ekipe su za nas misaona imenica, po prikazanom na ovom SP.
Kako ćemo da branimo ove pickove što vrti Marselinjo sa ovim životinjama, pojma nemam. Dobro, ušli smo u 16 od 24. Da li ćemo juriti tih +2 protiv Brazila, čisto sumnjam nakon izjava naših. Za neke projekcije 1/4 i 1/2 finala nam treba Krle !!!

Španci imaju veliku priliku da po prvi put dobiju SAD sa profesionalcima u finalu. Koliko znam od '92 na ovamo sva finala koja su igrali su dobijali.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ma kakvi Spanci, sve su izlobirali samo da ih Ameri ne bi razjebali u nekom cetvrtfinalu ili polufinalu, najljigavija nacija.
Oni su jedini u najjacem sastavu sa naturalizovanim Ibakom i nesto se loze.
Krivo mi je sto Francuzi, Argentinci, Grci, Litvanci i mi nismo u najjacim sastavima, kurac bi to bila setnja i nabijanje razlike.
Iz ove njihove generacije gotivim samo Pau Gasola i Rodrigeza, ostale akrobate koje skakucu na jednoj nozi i bacaju se dok sutiraju i kad ih neko pipne ne mogu da smislim.
Neka neka, jos ovo takmicenje i nek im posle igraju Abrinjes i Riki Rubio pa cemo da vidimo onda koliko su zajebani.
Korisnikov avatar
By Peja
Zanimljivo,
Spanci imaju centre (Pau, Mark , pa cak i IBaka) koji pored svega sto ima odlican centar imaju i sut za tri
Njihovi bekovi (Ljulj i Rudy) bez obzira na visinu i kucaju kao ludi
Mi imamo cetiri beka koji nisu jos zakucali na prvenstvu (verovatno i nece) i cetiri centra koji pored svih mana nemaju ni sut za tri
Korisnikov avatar
By Zex88
ali ja gledam ovo i zamisljam Bircevica.. :lol: :lol: :lol:

Dok ocekujem od Jovica da unisti Navara..
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]