Stare teme
Bukovski, zašto Tomić ne može odigrati 1 na 1 ni sa jednim centrom u ove tri tekme? Kako Žorić izgleda bolje od njega, kao da vrijedi ona, učiteljica me ne voli pa imam loše ocjene...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Sad gledam Grke... Pa jebote, oni da su kompletni mogli bi da se pobiju sa spancima i Amerima, bez problema...

I ovako su jaki
Korisnikov avatar
By Karaburac
Tomic odlicno napada iz pika, kad mu bacas da zida nije narocito efikasan. Pisao je Panter o tome jos pre prvenstva, ali Repesa nikako ne odustaje od te svoje zamisli.
Korisnikov avatar
By gramada
Mutinjo napisao:Sad gledam Grke... Pa jebote, oni da su kompletni mogli bi da se pobiju sa spancima i Amerima, bez problema...

I ovako su jaki

Ne znam sto si video narocito kod grka, poslednja 5 minuta 1/4 smejurija od utakmice, ovi Portorikanci vise nego Indijanci...

Tomic nikada nije znao ledjima, a pic moze tako je i dobro izgledao u Barsi, a repesu i ja nekada ne razumem.

Ja mislim da u drugoj fazi takmicenja sem spanaca da ce biti vrlo uzbudljive utakmice jer preostale ekipe su tu negde i igraju toplo hladno bice jako zanimljivo 1/8 i 1/4 finale
Korisnikov avatar
By Mutinjo
gramada napisao:
Mutinjo napisao:Sad gledam Grke... Pa jebote, oni da su kompletni mogli bi da se pobiju sa spancima i Amerima, bez problema...

I ovako su jaki

Ne znam sto si video narocito kod grka, poslednja 5 minuta 1/4 smejurija od utakmice, ovi Portorikanci vise nego Indijanci...

Tomic nikada nije znao ledjima, a pic moze tako je i dobro izgledao u Barsi, a repesu i ja nekada ne razumem.

Ja mislim da u drugoj fazi takmicenja sem spanaca da ce biti vrlo uzbudljive utakmice jer preostale ekipe su tu negde i igraju toplo hladno bice jako zanimljivo 1/8 i 1/4 finale
Ne pričam na osnovu ove utakmice, govorio sam o imenima. Imaju dosta dobrih igrača, može da se očekuje da proigraju kad tad.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Wtf Hrvatska izgubila od Senegala?
Ne mogu da verujem,bio sam u skoli i pogledah sad rezultate ono sok.
Ima li ko da je gledao?
Da napise utiske.
GetBuckets napisao:Wtf Hrvatska izgubila od Senegala?
Ne mogu da verujem,bio sam u skoli i pogledah sad rezultate ono sok.
Ima li ko da je gledao?
Da napise utiske.
A skolaaaaa :(

Prelistaj na nazad imas komentare, doduse nema analize
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 129
KK Partizan 2026/27.