Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Lika napisao:Hrvatska je dans igrala veoma, veoma neozbiljno. Tomić ne zna gdje se nalazi, a Rudež kao neki šuter uz 20-ak% šuta u 2 utakmice.
BTW, želim Šariću da ipak zadrži sve zube do kraja prvenstva, učinilo mi se da je i na ovoj skoro izgubio koji :auto-ambulance:

P.S. nadam se da moji na poslu ne prate forume i streamove :D
neznam kako je u RI,ali tu kod mene ljudi uopće nisu ljuti.
prevladava smijeh i ruganje.
najbolje je rekao golemac u studiu-sport je toliko dobra stvar je je na koncu ipak najčešće jako pravedan
Korisnikov avatar
By Lika
Pink Panther napisao:
Lika napisao:Hrvatska je dans igrala veoma, veoma neozbiljno. Tomić ne zna gdje se nalazi, a Rudež kao neki šuter uz 20-ak% šuta u 2 utakmice.
BTW, želim Šariću da ipak zadrži sve zube do kraja prvenstva, učinilo mi se da je i na ovoj skoro izgubio koji :auto-ambulance:

P.S. nadam se da moji na poslu ne prate forume i streamove :D
neznam kako je u RI,ali tu kod mene ljudi uopće nisu ljuti.
prevladava smijeh i ruganje.
najbolje je rekao golemac u studiu-sport je toliko dobra stvar je je na koncu ipak najčešće jako pravedan
Ovako neki feeling kod nas :D

Slika
Korisnikov avatar
By Poska
Pink Panther napisao:ništa ,sad sve na bogdana 10+ i tsongu pa da bude dobar dan
Богдан 10.5 +, Ловерњ 9.5 + и то је то :)
Може и Цонга, ајде :)
Malo sam čitao komentare na našim sajtovima.Koliko je zluradih komentara na poraz Hrvatske da to nije normalno.Pa više je komentara na poraz Hrvata nego na našu pobjedu.Takvi smo kakvi smo...
Za Pantera:
Najveća greška Repeše je što nije našao mjesto u igri Tomiću.Čovjek je najbolji centar koji igra u Evropi,zadnje dvije godine zvanično prvi centar EL a već godinama ima minornu ulogu u Hrv reprezentaciji.Shvatam da Hrvatska reprezentacija nema profil igrača kakav je Huertas ali mogao je Repeša da uigra nešto i za njega.Ovako,njegova uloga u reprezentaciji je puno puno manja nego što bi mogla da bude.
Korisnikov avatar
By Poska
Лепо кажем ја, Богдан(11.5) и Ловерњ(9.5) +. Мој другар још играо Х1 на Французе(20.5), 6.33 квота, молим лепо :)
Korisnikov avatar
By gramada
Čarls Bukovski napisao:Malo sam čitao komentare na našim sajtovima.Koliko je zluradih komentara na poraz Hrvatske da to nije normalno.Pa više je komentara na poraz Hrvata nego na našu pobjedu.Takvi smo kakvi smo...
Za Pantera:
Najveća greška Repeše je što nije našao mjesto u igri Tomiću.Čovjek je najbolji centar koji igra u Evropi,zadnje dvije godine zvanično prvi centar EL a već godinama ima minornu ulogu u Hrv reprezentaciji.Shvatam da Hrvatska reprezentacija nema profil igrača kakav je Huertas ali mogao je Repeša da uigra nešto i za njega.Ovako,njegova uloga u reprezentaciji je puno puno manja nego što bi mogla da bude.

A tek Hrvati sta pricaju za Srpku repr. za ne poverovati.

To ti je balkanski primitivizam i jednih i drugih.

Mesto grupe A grupa izadje grupa B grupa smrti, zamalo Filipinci da iznenade Argentince, interesantno takmicenje za sada u to interesantno spadamo i mi.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]