Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Jesi li ti ozbiljan?
By flameni
Zex88 napisao:Jesi li ti ozbiljan?

Jel si me pitao za dokaze, ja ti lepo pisem imas insajder pa odgledaj.
E sad, kada sam naveo dokaze, ti zalazis u moju doslednost nekim poluretorickim pitanjem koje govori o tome da ja verujem toj emisiji samo kad meni odgovara.
Ako ti mislis da je tako, onda ok, to je tvoje pravo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Cek,jel se ti ne secas svojih postova o istoj i b92?
By flameni
Cek jel se ti secas Tominih kletvi o Djindjicu i Vucicevih reci o EU, ili je moc promene misljenje vezana iskljucivo za potrebu da se namaknu glasovi.
Kakve veze imam ja kada govorimo i Insajderu?
Jel ti sumnjas u Insajder?Kakve veze ima moja doslednost sa tim Insajderom i njegovom istinitoscu?Menjas teze i to sam vidis.
Jel se secas ti sta su Delije pricale o Covicu kada se vec vracamo u proslost i kada trazimo doslednost stavova?
Korisnikov avatar
By Zex88
78-78! In your face! .!.
Korisnikov avatar
By student_prava
flameni napisao:Cek jel se ti secas Tominih kletvi o Djindjicu i Vucicevih reci o EU, ili je moc promene misljenje vezana iskljucivo za potrebu da se namaknu glasovi.
Jel ti sumnjas u Insajder?Kakve veze ima moja doslednost sa tim Insajderom i njegovom istinitoscu?Menjas teze i to sam vidis.
Jel se secas ti sta su Delije pricale o Covicu kada se vec vracamo u proslost i kada trazimo doslednost stavova?
By the way ovde se ne radi o politici jer ovo politicki forum nije vec o tvom recniku i epitetima koje delis zdusno.Mogli bi moderatori i administratori da povedu racuna o tvom recniku kad ti ne vodis.
By flameni
Zex88 napisao:78-78! In your face! .!.
znao sam siso malena, al ako mi je kad se zalecem.pu bre, pu. :D
By flameni
student_prava napisao:
flameni napisao:Cek jel se ti secas Tominih kletvi o Djindjicu i Vucicevih reci o EU, ili je moc promene misljenje vezana iskljucivo za potrebu da se namaknu glasovi.
By the way ovde se ne radi o politici jer ovo politicki forum nije vec o tvom recniku i epitetima koje delis zdusno.Mogli bi moderatori i administratori da povedu racuna o tvom recniku kad ti ne vodis.
ja sam ovde glavni i niko ne sme rec jednu da mi kaze. evo pitaj ovog tvog garavog moda, sam ce ti reci ko je ovde glavni...
Korisnikov avatar
By Jaka
Zex88 napisao:Flameni imas li dokaz za tvoje tvrdnje?
Da li je pokrenuta tuzba protiv Covica ili se vodi postupak?
Ako nemas ili nisi upoznat sa time,molio bih te da promenis temu.
Cek,jel ti stvarno mislis da meni trebaju dokazi da bi ja verovao da je neko lopov ? Znam bezbroj osoba koji su uzimali bespovratne kredite od Dinkica preko partije,prali pare preko firmi a oni su OBICNI MISEVI. Zamisli samo sta rade ovi koji su u vrhu i ti sad trazis neke dokaze, mi smo svi kao mutavi. Ovo je nevezano za Covica, nego se iznerviram kad neko kaze jel imas dokaze,pa jebote sta ce ti dokazi kad covek ima ledja
Korisnikov avatar
By Zex88
Flameni,kazi Jakavom da je gej,ne mogu sad da se objasnjavam.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]