Stare teme
GetBuckets napisao:Kako me nerviraju ovi Ameri,mislim i inace.Najvise fizicki igraju,trudis se protiv njih 30 minuta i izjednaceno je,a na kraju dobiju 20,30 razlike.Nije fer stvarno,ajde bre
Eeee zivot nije fer druze
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Salvatore Guliano napisao:
GetBuckets napisao:Kako me nerviraju ovi Ameri,mislim i inace.Najvise fizicki igraju,trudis se protiv njih 30 minuta i izjednaceno je,a na kraju dobiju 20,30 razlike.Nije fer stvarno,ajde bre
Eeee zivot nije fer druze
Jbg sta sad,dali su sve od sebe.Mozda jednom neko pobedi Amere :-D
By surda
Jbg, nisu dzaba to sto jesu. Kad te stave u masinu gotov si :)
Davis i Faried izdominirali. Kakvo samo drugo poluvrijeme Davis-a... :clap:

EDIT:
GetBuckets napisao:Jbg sta sad,dali su sve od sebe.Mozda jednom neko pobedi Amere :-D
Grci 2006. :)
2002. mi i jos neko, ali ruku na srce nisu tada bili toliko impresivni...
Korisnikov avatar
By J.Erving
Pa nisu imali losu ekipu 2002. Ne znam kakva je u poredjenju sa ovom, posto poslednjih godina nisam pratio NBA, ali ni ovi mi ne deluju nesto spektakularno. Imam osecaj da ce ipak neko da ih tresne na ovom prvenstvu.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
U pravu si,ipak su masinerija.
Pa dobro,mislio sam u malo skorije vreme :-D :-D
Svakako svi znaju za pobedu Jugoslavije 2002 :-D
By surda
The Answer napisao:Ja mislim, mozda gresim, da je ovaj tim mnogo jaci od onog iz 2002. Svaka cast jednoj od najvecih legendi Redziju Mileru, ali ostali nisu bili taj nivo.
To sam i ja pomislio, ali sam onda malo iskoristio Google... Ne znam bas, ovo im je bio roster:
Elton Brand
Antonio Davis
Baron Davis
Michael Finley
Raef LaFrentz
Shawn Marion
Andre Miller
Reggie Miller
Jermaine O'Neal
Paul Pierce
Ben Wallace
Jay Williams

Jaci ovaj vjerovatno jeste, ali ne nesto pretjerano.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]