Stare teme
Људи превише сте летаргични по питању наших могућности. Заборавља се да и даље имамо 5 квалитетних играча и око њих и уз рационалну игру и стрпљиву игру можемо направити добар резултат. Изузев Шпанаца (још ове године) и Американаца нас нико не може надиграти на СП-у.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Čarls Bukovski napisao:
Pink Panther napisao:
Karaburac napisao:Ko je glaso za Hrvate osim Pantera? :D
ja nisam :naughty: :lol:
unatoč tome što mislim da smo u ovom trenu treći najbolji tim u turniru,isto tako mislim da ispadamo u 1/8.
za cigane sam teška srca glasao :oops:
Ja imam neki osjećaj da će te u 1/8 finala da naletite na nas i da nam, na našu žalost, naplatite sa kamatom za poraze do sada.Ruku na srce i neće to biti neki veliki problem jer imate jaču ekipu i pogotovo boljeg selektora.
bukovski,možda tako i mora biti.
mi sad kao u košarci težimo oporavku i povratku ka zoni medalja,a jedini način kako da to učinimo je da pobijedimo te neke naše crne mačke kao litva,srbija i grčka. jebo španjolce,ove tri reprezentacije su nam nabijale rogove kad su mogli. na taj način pobjeđuješ sebe i otvoren je put ka gore. dal ćemo se mi susresti i kako će završiti iskreno neznam,ali pobjeda protiv srbije za nas nebi bila samo pobjeda koja vodi u četvrtfinale nego i neka vrsta katarze.

p.s. s obzirom da diskutiram sa tobom,a da ne odem na drugom topicu u off,ona tekma sa trojkama koju si spominjao :
Kad je off neka je off
Pink,hvala ti za ovaj klip.Vratio si me u djetinjstvo i neka normalna vremena.I pored nekih stvari u zadnjih par godina njegovog života, Dražen je bio idol mog djetinjstva pa i mladosti.Kada je odlazio u Real 1988. godine da li u Tempu,SN,Košu ili nekim drugim novinama izašla je reportaža o njemu pod naslovom "Dražen naše mladosti" .U mom slučaju, u to vrijeme, to bi bilo "Dražen mog djetinjstva". Genijalan košarkaš koji je volio košarku više nego bilo ko i prije i poslije njega. Samo jedan detalj.Reprezentacija je dosta kasno došla u neki hotel.Većina sadašnjih igrača bi se ili srušila u krevet ili bi otišla "u ribu" a Dražen? Pošto taj dan nije bio u mogućnosti da odradi trening čim je došao odradio je kondicioni trening-u hodniku hotela !!!! Znaš li da nikad nije otišao u krevet poslije 23 sata? Nikad pa čak ni ono veče kad je bila svadba njegovog brata!
Znaš li da je svako jutro budio domara u u Madridu da mu otključa salu za treninge?Ovaj se sablažnjavao svako jutro jer to nije doživio ni prije ni poslije njega.Znaš li da su ga pare intersovale koliko današnje košarkaše recimo atomska fizika?Igrao je košarku isključivo zbog ljubavi.Danas je to nepojmljivo ali bio je takav...
Čarls Bukovski napisao:Kad je off neka je off
Pink,hvala ti za ovaj klip.Vratio si me u djetinjstvo i neka normalna vremena.I pored nekih stvari u zadnjih par godina njegovog života, Dražen je bio idol mog djetinjstva pa i mladosti.Kada je odlazio u Real 1988. godine da li u Tempu,SN,Košu ili nekim drugim novinama izašla je reportaža o njemu pod naslovom "Dražen naše mladosti" .U mom slučaju, u to vrijeme, to bi bilo "Dražen mog djetinjstva". Genijalan košarkaš koji je volio košarku više nego bilo ko i prije i poslije njega. Samo jedan detalj.Reprezentacija je dosta kasno došla u neki hotel.Većina sadašnjih igrača bi se ili srušila u krevet ili bi otišla "u ribu" a Dražen? Pošto taj dan nije bio u mogućnosti da odradi trening čim je došao odradio je kondicioni trening-u hodniku hotela !!!! Znaš li da nikad nije otišao u krevet poslije 23 sata? Nikad pa čak ni ono veče kad je bila svadba njegovog brata!
Znaš li da je svako jutro budio domara u u Madridu da mu otključa salu za treninge?Ovaj se sablažnjavao svako jutro jer to nije doživio ni prije ni poslije njega.Znaš li da su ga pare intersovale koliko današnje košarkaše recimo atomska fizika?Igrao je košarku isključivo zbog ljubavi.Danas je to nepojmljivo ali bio je takav...
Eeeee Blago vama koji ste ga gledali :)

Pozdrav za pp i cibosa, ocekujem dosta od vasih na ovo sp. Da ne kszem sad ili nikad, mozda najjaci tim do sad (uzimajuci u obzir da sam ja dosta mlad).

Ne secam se da sam procitao odgovor sta mislite o crncu u repki inace kao pojavi, ne konkretno o Oliveru, mada i o njemu kako se pokazao jer je on druga klasa el.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Evo i ja dda napisem svoje misljenjee :-)
Titulu osvaja Amerika.Jeste da imaju neke povrede i neki igraci nisu tu,ali dobro su uklopljeni.A i fizicki su zveri,brzo trce i imaju dobre centre.Sto se tice Srbije objektivno mislim da ne mozemo do medalje,nadam se naravno ali...
Mi smo vec imali ogroman problem s povredama,Teo i Krle su roviti i po meni nisu ni 70% spremni za takav ritam.
Utakmica protiv N.Zelanda je otkrila uglavnom sve slabosti.
Novi Zeland nam dao stotku eeeej,pa nema dalje.
Onaj lik trpao trojke iz svakog kontakta mislim da je 7 ili 8 imao na kraju.
Ali dobro...
Mislim da vi komsije Hrvati mozete lepo da igrate i daleko da dogurate.Imate dobar tim,Bogdanovica mada mene pre svega zanimaju Saric i najvise Hezonja.
Hezonja je decko u usponu,jedan od najboljih prospekata,igra odlicno,tu je za tim i ocekujem da vidim puno od njega.
Druge timove nisam previse ni posmatrao.Mislim da Spanija nije to sto je bila i ne mislim da ce nesto izdominirati do finala.
Jos 2 dana,jedva cekam :-)
P.s Glasao sam za Ameriku haha :-D
kladim se da će amerikanci dobiti svaku utakmicu 15 i više razlike, uključujući i finale :D
http://www.eurohoops.net/2014/08/wc2014/54946
nedavno pogledah dokumentarac o Praji, i dio o prvenstvu 78', impresivan sastav, možda i bolji, barem meni od onog edit: 90' na svjetskom...

iako nisam skontao zašto Varajić nije bio na tom prvenstvu sedamdeset osme :think:
Korisnikov avatar
By Peja
Moj tim (nebitno na kom sajtu)
Kalates,Irving
Ingles , Seibutis
Printezis, Kuzminskas
Ilario, Lovern
Dramond, Ante

Izmene Mahinmi i Delia

Dva krierijuma
1) nema nasih
2) hocu da pobedim