Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Cek,desilo se nesto sto je jedna od najvecih sramota u istoriji kluba,mene zanima cija je krivica,a neke zanima da Covic ide na vesala.
Ako je Covic kriv i treba,ali prica se ovde prebacuje na drugi teren.
Mene zanima istina o ovom slucaju,a ne sta je Seselj rekao o Covicu.
Korisnikov avatar
By student_prava
upravo to Zexaro,ljudi ovde imaju animozitet prema Covicu.Nije Covic udario Dzajica nego obrnuto i zbog toga je skandal jos veci jer je Dzaja legenda ex yu fudbala ne samo zvezde,da dozvoli sebi takav luksuz.videcemo sta je bilo,dal je zakuvo Dzajin surak,koliko znam Coki je pokusao sa reze sto vise troskove hteo da otpusti visak,zvezda ima zaposlenih vise nego neka fabrika,i dal su se posvadjali oko Petkoviceve plate.isplivace sve na povrsinu iako bi ja licno voleo da ostane medju 4 zida marakane u porodici,al ipak ovo je Srbija...
Korisnikov avatar
By Zex88
student_prava napisao:upravo to Zexaro,ljudi ovde imaju animozitet prema Covicu.Nije Covic udario Dzajica nego obrnuto i zbog toga je skandal jos veci jer je Dzaja legenda ex yu fudbala ne samo zvezde,da dozvoli sebi takav luksuz.videcemo sta je bilo,dal je zakuvo Dzajin surak,koliko znam Coki je pokusao sa reze sto vise troskove hteo da otpusti visak,zvezda ima zaposlenih vise nego neka fabrika,i dal su se posvadjali oko Petkoviceve plate.isplivace sve na povrsinu iako bi ja licno voleo da ostane medju 4 zida marakane u porodici,al ipak ovo je Srbija...
O tome ja govorim,ali avaj.
Korisnikov avatar
By familija
Zex88 napisao:Cek,desilo se nesto sto je jedna od najvecih sramota u istoriji kluba,mene zanima cija je krivica,a neke zanima da Covic ide na vesala.
Znaci Covic je ok, samo ga je Seselj izljagao?! :think:
Sve ovo pricas jer je Covic "prividno" podigao Crvenu Zvezdu...E sad sta ce biti za 4,5 ili 6 godina to zivi bog ne zna..Ali posto je napravio neku fuziju (brak, fisiju ili vec kako, nebitno) i oziveo srca velikih kosarkaskih zaljubljenika u Crvenu Zvezdu (inace, postujem tebe i sve ostale koji ste uvek bili uz KKCZ i kad je bilo najcrnje..), onda moramo sacekati da vidimo sta se zapravo odigralo i da li je i cija krivica?!
Ma to bar nije tesko saznati, ako bude odgovaralo drzavi, cas posla ce DZajica ponovo da vrate u blato odakle su ga izvlacili pre nekih par meseci....i mirna Backa...
Korisnikov avatar
By familija
student_prava napisao:upravo to Zexaro,ljudi ovde imaju animozitet prema Covicu.Nije Covic udario Dzajica nego obrnuto i zbog toga je skandal jos veci jer je Dzaja legenda ex yu fudbala ne samo zvezde,da dozvoli sebi takav luksuz.videcemo sta je bilo,dal je zakuvo Dzajin surak,koliko znam Coki je pokusao sa reze sto vise troskove hteo da otpusti visak,zvezda ima zaposlenih vise nego neka fabrika,i dal su se posvadjali oko Petkoviceve plate.isplivace sve na povrsinu iako bi ja licno voleo da ostane medju 4 zida marakane u porodici,al ipak ovo je Srbija...
Posto mu je "Coki" rekao " DA JE LOPOV I OLOS"?!?! Ja ga ne bi udario, ja bi ga pregazio...
Korisnikov avatar
By familija
DELIJE GRME: Ne damo Džaju, sukob mora da prestane, Zvezda je važnija od svega!

Zvezda nije ničija igračka. Kome nije najvažnija, neka sam ode iz kluba. U suprotnom, Delije će mu pomoći da ode. Stojadinović da objasni da li se sa Grobarima druži privatno ili poslovno

Posle sukoba Dragana Džajića i Nebojše Čovića na Marakani strasti u Zvezdi se polako smiruju. I dok čelni ljudi kluba i članovi Upravnog odbora pokušavaju da izmire sukobljene strane, oglasio se i jedan od vođa Delija, koji za Telegraf kaže da navijači neće dozvoliti da ovaj skandal “eskalira i dovede do metastaze ionako kancerogene situacije u Zvezdi”, te da je klub iznad svih. Istovremeno, navijači našeg najtrofejnijeg kluba kažu da neće dozvoliti da Dragan Džajić ode iz Zvezde:

- Ovo što se dogodilo jeste strašno, ali je još strašnije to što se Zvezda nalazi na ivici ponora, a pojedinci ne shvataju da svi mogu da završe u tom istom ponoru – kaže za Telegraf jedan od vođa Zvezdinih navijača, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

- Zvezda nije ničija igračka, niti mesto za samopromociju i manekenisanje, a neki ljudi koji su se našli u vrhu kluba u poslednje vreme to ne shvataju. I Čović i Džajić su Zvezdi dali veliki doprinos, ali njihova različitost u pristupu “lečenja” kluba ne sme da dovede do toga da se pretvori u lični obračun, eskalira i dovede do metastaze ionako kancerogene situacije u Zvezdi.

- Čović je menadžer, borac i motor, ali ima problem da ne trpi nikog ko mu se nađe na putu, dok je Džaja ime, legenda, autoritet i neko ko harizmom postiže mnogo. Obojica su neophodni Zvezdi. Za Zvezdu je najbolje da njih dvojica sednu jedan naspram drugog i sami, u četiri oka, reše problem, a potom nastave gde su stali.

Naš sagovornik navodi da se u poslednje vreme čule priče da “Džaju nameštaju” i da će “pojedinci probati da ga sklone”:

- Pričalo se da do ovoga može da dođe, da Džaju nameštaju i da sad kad su se neki ljudi “uvalili” u klub on više nije potreban. Svima takvima poručujemo: “Džaju ne damo, sukob mora odmah da prestane, a svako kome Zvezda nije najvažnija neka sam ode iz kluba. U suprotnom Delije će mu pomoći da ode”.

PORUKA I ZA STOJADINOVIĆA

Jedan od lidera navijača osvrnuo se i na nedavno otkriće Telegrafa da se sportski direktor kluba druži s vođama navijača Partizana:

- I pre objavljivanja vesti na vašem portalu znali smo da se Zoran Stojadinović druži sa Grobarima, što će on morati da nam objasni konkretno i direktno, a ne nemuštim izjavama preko medija. Njegovo je pravo da poznaje hiljade ljudi u ovom gradu, njegovo je pravo da bira sebi društvo, ali je naše pravo da nam objasni da li se sa Grobarima druži privatno ili poslovno. I da li svoj posao u Zvezdi radi privatno ili poslovno - kaže jedan od vođa Delija za Telegraf.
Korisnikov avatar
By Zex88
familijo,a ti znas sta mu je Covic rekao,bio si tamo?
Prica je dosta slozenija,od on me uvredio,ja ga udario(i da li je?).
Niti napadam Dzaju,a ni Covica,mene zanima sta se to desavalo sto je dovelo do sukoba.Da li je Dzaja minirao ili bio miniran,da li je Covic presao granicu ili ne,sta je dovelo do toga?
A ne da je odg na celu situaciju,Covic je gnjida,on je kriv sigurno.
By sasa 076
Ej sportski direktor nesto treba da objasni navujacima, to samo ovde na balkanu postoji i ovako ustrojenim klubovima, ja volim zvezdu bio sam na dosta utakmica na severu iako nisam iz BG ali to da se navijaci petljalju u rukovodjenje kluba ili ko st radi to je tragikomedija, navijaci treba da navijaju i da bodre tim, a dok se ne obavi privatizacija i kad se bude znalo ko kosi a ko vodu nosi ovde nema leba, čović ima milion mana arogantan , ne trpi da neko naredjuje pored njega ali čovek zna posao i kao takav verovatno treba zvezdi jer tamo trebaju rezovi a ne šminka slažem se da covic ne sme da se mesa u struku tu je dzaja ali isto tako kad su u pitanju reoganizacija, finasije onda to mora da radi menadzment a tamo očigledno vec sad imamo dva pola Čović i ovaj Zecevic i treba sad sve isterati do kraja jel ja unapred ne verujem Čoviću ali neverujem ni Dzajiću svakako ovo zvezdi nije trebalo
Korisnikov avatar
By Duka85
Zex88 napisao:Cek,desilo se nesto sto je jedna od najvecih sramota u istoriji kluba,mene zanima cija je krivica,a neke zanima da Covic ide na vesala.
+1000, prvo da čujemo pa da presečemo.
Korisnikov avatar
By familija
Zex88 napisao:familijo,a ti znas sta mu je Covic rekao,bio si tamo?
Prica je dosta slozenija,od on me uvredio,ja ga udario(i da li je?).
Niti napadam Dzaju,a ni Covica,mene zanima sta se to desavalo sto je dovelo do sukoba.Da li je Dzaja minirao ili bio miniran,da li je Covic presao granicu ili ne,sta je dovelo do toga?
A ne da je odg na celu situaciju,Covic je gnjida,on je kriv sigurno.

Zex, upao si u klopku..Tu sam te cekao i tacno boldovao to sto sam hteo da prokomentarises?!

Odakle ti znas da ga je DZajic udario ili pokusao da udari?!

Iz medija i raznoraznih insajdera, jel tako...Isto tako i ja znam iz datih izvora informacija da ga je Covic prvo castio pa ga DZaja napao..

Ko tebi i meni garantuje da je bas tako bilo?!
Posteno...
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27