I kad ne budes prvi ti...
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Jomer napisao:ne tek smo malo pre u 25 minutu krenuli da igramo zonu, igramo kost u kost covek na coveka tranzicija
Karaburac napisao:Pretekao me Jomer, igrali smo coveka celo prvo poluvreme, tek u drugom stali u zonu, iskreno nemam pojma ni sto smo to radili.Onda smo super i prošli ako smo, po vašim rečima, igrali skoro egal sa njima poluvreme bez zone. Sviđa mi se to, iako znaš da nemaš mnogo šanse u igri 1 na 1 uči decu da igraju, a ne da postavljaš kukavičku odbranu.
Antoine napisao:A zamisli da su im jos igrali i Seventh Woods, Dennis Smith Jr, Stephan Zimmerman, Ben Simmons koji su po meni jos veci potencijali od ovih igraca koji su u sastavu.Stvarno su prejaki, ali mislim da nisu 20 razlike.Jomer napisao:ne tek smo malo pre u 25 minutu krenuli da igramo zonu, igramo kost u kost covek na coveka tranzicijaKaraburac napisao:Pretekao me Jomer, igrali smo coveka celo prvo poluvreme, tek u drugom stali u zonu, iskreno nemam pojma ni sto smo to radili.Onda smo super i prošli ako smo, po vašim rečima, igrali skoro egal sa njima poluvreme bez zone. Sviđa mi se to, iako znaš da nemaš mnogo šanse u igri 1 na 1 uči decu da igraju, a ne da postavljaš kukavičku odbranu.
Realno, ovaj tim Amera je zaista prejak, to su sve momci koji su pri vrhu recruiting klase 2015, znači budući NCAA superstarovi, Ivan Rabb je #1 ESPN Recruiting-a, traži ga svaki važniji koledž, Newman #3, Stone zver #4 će verovatno na UConn, dakle gomila ozbiljnih prospekata sa kojima smo izvukli častan poraz, meni je to sasvim ok, jer realno, za nekih 7-8 godina pola ovih Amera će biti značajna imena u NBA, a za naše je veliko pitanje, kao i uvek #mladen_jeremic
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]