Stare teme
Korisnikov avatar
By miki
Da i ja iznesem utiske oko konacnog sastava.

-prvo veliki minus ce biti izostanak Glisica, zaista se nadam da nije neka teza povreda, ali koliko znam noga mu je u gipsu.

-sto se tice pozicije pleja pored Pena sam ocekivao Dimitrijevica ili Vulikica.Jako cudno mi je davanje prednosti Cirkovicu u odnosu na ovu dvojicu.Cirko nikad nije bio plej, jos dok je u Astri bio uvek je bio dvojka sa odlicnim sutem, ali zbog nedostatka visine verovatno je prisiljen da igra pleja mada i u Zemunu ove sezone nije igrao startnog pleja, to je igrao Vulikic.A i sto se odbrane tice daleko od toga da je specijalac,dosta je spor a i eksplozivnost i aglnost nisu na zavidnom nivou.
Jedino objasnjenje sto se on vodi je to da ce Peno igrati oko 30-ak minuta i da ce se verovatno Aranitovic spustati na keca te ce Marinkovic i Jovanovic imati vise minuta na dvojci, dok ce Cirko imati ulogu kao i prosle godine oko 5-6 minuta na parketu,a Dimitrijevic i Vulikic su igraci kojima treba vise minuta od toga da bi pokazali nesto, pre svega zato sto su oni cisti plejevi i zato je mozda Cirkovic dobio prednost.Dakle pre bih rekao da je Gusa dao prednost Aranitovicu i Jovanovicu u odnosu na Dimitrijevica i Vulikica.

-na poziciji 3 mi je veoma zao sto je opet izostavljen Stefan Nikolic, mislim da bi mogao mnogo vise da pruzi od Rakicevica.

-sto se pozicije 4 tice tu bih pored Popovica i Kenjica svrstao i Armusa koji je po meni vise 4 nego 3, u Aktavisu je cak u nekim situacijama igrao i 5.Opet pominjem da ce mnogo faliti Glisic, mozda je Gusa trebao naknadno da pozove Simanica, jer U16 EP pocinje 20. avgusta, a U17 SP se zavrsava 16. tako da je moguce da igra i na jednom i na drugom prvenstvu. Ali posto je ovako kako je tu ocekujem da ce najvise minuta imati Kenjic ( iako je on po meni vise 3-ka),mislim da ce Popovic i Armus tu biti pre svega zaduzeni za odbramdbene zadatke gde bi mozda bolje bilo da je isao Cabrilo umesto nekog od njih jer je dosta korisniji i raznovrsniji u napadu od obojice.

-na 5 ocekivano idu trenutno dve nase najbolje 5-ce u ovom godistu.
Korisnikov avatar
By Jomer
Ja sam po pitanju Glisica i njegovog daljeg razvijanja dosta skeptican svake godine dozivi po neku povredu, sto je sa njegovih 16 godina previse
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jomer napisao:Ja sam po pitanju Glisica i njegovog daljeg razvijanja dosta skeptican svake godine dozivi po neku povredu, sto je sa njegovih 16 godina previse
Moguce je da je povreda posledica njegovog ubrzanog rasta i nabijanja mase, jer videh neke slike gde je covek neprepoznatljiv u odnosu na proslu godinu, em je je izrastao em se napucao, pa mozda telo zbog toga ne moze da prati taj tempo, ja sam optimista jer nam treba jedna takva fizicka "zver" u najavi.
Korisnikov avatar
By Lepus
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By djokonda
Gledam statistiku Japan - Australija...Japanci bez ijednog igrača preko 2 metra, centar Australijanaca se iživljavao (13 ofanzivnih skokova)
By Edibledi
Vojislav me dosta podseća na Darkana. Samo je Darkan retko mašio bacanja a ovaj 0/4.
Kinezi im pokazuju da je košarka timski sport, naši očaj živi, samo na ulaz i šut za 3. Neka ozbiljnija reprezentacija bi ovo žestoko kaznila, što ne znači da ovi neće.
Korisnikov avatar
By Jomer
ja sto sam ovo gledao, ne izgleda bas dobro, ovom gusi Peno igra preko 30 minuta, a decko je dosao sa upravo zavrsenog EP u18, posle kad nam se igraci povredjuju i otkazuju ucesca onda nam je losa sreca kriva
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]