Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Хтедох да питам, пошто сам уписао Диф, када је време да се крене са учењем тренинга? Или да прво сачекам да завршим, или бар мало да одмакнем :?:
Karaburac napisao:Po meni to ti nikad nije rano, ukoliko ti obaveze dozvoljavaju naravno.
+1

ja takodje planiram da upisem za trenera, doduse podrazumeva se na privatnom faxu, al to dogodine ako bude sve kako treba... :D
By Nikola44
Salvatore, Visoka Sportska i Zdravstvena skola, moja velika preporuka, 3 godine, crvena licenca a Trunic i Karalejic predavaci tako da sa tom skolom nema greske....
Poska, najbolje bi bilo da odmah krenes da radis negde kao pomocni trener, gde bi u perspektivi i dobio neku selekciju-generaciju samostalno da vodis....
Nikola44 napisao:Salvatore, Visoka Sportska i Zdravstvena skola, moja velika preporuka, 3 godine, crvena licenca a Trunic i Karalejic predavaci tako da sa tom skolom nema greske....
Poska, najbolje bi bilo da odmah krenes da radis negde kao pomocni trener, gde bi u perspektivi i dobio neku selekciju-generaciju samostalno da vodis....
hvala lepo ! videcu ima vremena
Korisnikov avatar
By Poska
Nikola44 napisao:Salvatore, Visoka Sportska i Zdravstvena skola, moja velika preporuka, 3 godine, crvena licenca a Trunic i Karalejic predavaci tako da sa tom skolom nema greske....
Хвала на предлогу. Тако сам нешто и планирао. Треба да видим са некима овде из Кг-а, има неких ту опција. На једном месту помоћни можда, а има ова рад са баш малом децом, али мора да се почне од нечега :)
Korisnikov avatar
By Poska
Nikola44 napisao:Od skolica kosarke se i pocinje,to je po meni i najbolji nacin za razvoj nekog trenera....
Хвала на саветима :)
Korisnikov avatar
By Pavac
pozdrav svima,malo da se ozivi tema
ja bih da budem kosarkaski trener jednog dana,naravno ne ciljam na NBA ili tako nesto...ja bih bio zadovoljan i sa Srpskom ligom :lol:
Trenutno idem u srednju,upisao bih DIF i nakon zavrsetka DIF-a bih polozio belu licencu pa sve naredne
e sad,ja sam igrao oko 5 godina u mlađim kategorijama jednog naseg kluba,ali nisam stigao do prvog tima niti bilo sta vise
za ovu crvenu licencu navodno mora da se igra za repku,i sta jos vise ne znam
logicno,nemam uspeha u basketu niti u repki,tako da mozda i ne bih mogao da budem trener? :?
mada mnogo nasih trenera nikad nisu ni bili kosarkasi,pa su opet solidne trenerske karijere napravili...

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]