Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
Партизан збунио Грке, Кузелоглу жели да ради са Вујошевићем
30 јул, 2014 3

Талентовани 19-годишњи Јанис Кузелоглу, момак који са 204 сантиметара висине игра на крилним позицијама, жели да ради са Душком Вујошевићем, како су јавиле „Новости“ а потврђују нам извори из Грчке

У Грчкој су збуњени, с обзиром да таленти из тима Мадулидис обавезно прелазе у Олимпијакос. У питању је дугогодишња сарадња, Слукас, Јоргакис, Кацивелис, Христодулу прошли су кроз академију Мадулидис а сада играју у Пиреју.

Међутим, талентовани 19-годишњи Јанис Кузелоглу, момак који са 204 сантиметара висине игра на крилним позицијама, жели да ради са Душком Вујошевићем, како су јавиле „Новости“ а потврђују нам извори из Грчке. Како сада ствари стоје, момак који је играо на ЕП младих на Криту доћи ће на пробу када почну припреме црно-белих.

Грчки медији не могу да се сете када је неки њихов млади таленат отишао у неки други клуб осим највећих у држави, или евентуално Шпанији. Изгледа да Партизан мења правила.
zurnal.rs
Korisnikov avatar
By Grobar1971
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Mnogo moćan video. :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Poska
Grobar1971 napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Mnogo moćan video. :clap: :clap: :clap:
НАКЛОН!

Едит: http://zurnal.rs/kosarka/partizan/3364/ ... partizanov
Нисам знао да је он био Дулетова жеља пре, и какав је уопште пошто нисам имао појма да покрива позиције бека и крила???
Изгледа да је Дангубић потписао на 3 године за ЦЗТ
By Jo.
Mozda ispadne dobro sa Milutinovicem... imao je potencijal... sut vrhunski...imao je i dosta mana...ali mozda da maksimum kako bi spasao karijeru...

2.Milosavljevic - Milutinovic - Marinkovic... pokriveno... ja zadovoljan...

Pavlovic? Jel postoji ikakva sansa da ostane?
Korisnikov avatar
By Poska
Па и мени се свиђа таква двојка, и ту је Андрић мали, веома коректан посао ради и захвалан је, можда буде нови Гаги :)
Ако дође овај Мурич(променио менаџера, више му није онај Рашковић, ако се тако презива, сада је зализани), имамо добру тројку. За Сашу се ништа не прича, нико, тако да се надам потајно да ће и он некако да остане. :)
By Dr.Drazo
1Tepic, Dalo
2 DM, Marinkovic
2/3 Milutinovic
3 Muric, Andric
4 Suput Bezbradica
5 Milutinov Gagic Salic

Da sklepamo ovu ekipu u ovim okolonostima ja bih bio zadovoljan.. Suput trenira i ima ozbiljne namere da igra za Apatin u najverovatnije drugoj srpskoj (mozda ali tesko prvoj srpskoj ako srede nesto..) tako da bih se ja njemu obratio da pruzi neku skolu unutrasnjim igracima.. :)

edit: podrska momcima koji zagovaraju Milisavljevica iz Spartaka, u potpunosti se slazem da bi nam on puno vise pruzio od Daloa i trenutno i u perspektivi..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 774

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]